Romee Strijd beviel een half jaar geleden van haar eerste dochter

Romee Strijd en haar man Laurens kunnen hun geluk niet meer op. Het wereldberoemde model maakte in mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dit ging naar eigen zeggen overigens niet zonder slag of stoot. Strijd lijdt aan PCOS, wat een harde klap was omdat Romee en haar man een sterke kinderwens hadden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Hoewel de angst om geen kinderen te kunnen krijgen als maar groter werd, leken wonderen de wereld nog niet uit te zijn. Het Victoria Secret model bleek niet te beschikken over de ‘typische variant’ van PCOS, waardoor de kans van eventuele vruchtbaarheid groter was. Romee paste haar gestreste en drukke leven aan, besloot minder intensief te trainen en wat meer te luisteren naar haar lichaam. De keuze beter voor zichzelf te zorgen leek met succes te slagen. Het model kreeg haar menstruatie terug en werd niet veel later zwanger. Een half jaar geleden beviel Romee van haar eerste dochtertje en deelt regelmatig de geluksmomenten op haar socials.

Romee is weer topfit op Instagram

Eventuele zwangerschapskilo’s? Daar lijkt Romee Strijd geen last van te hebben. Haar volgers krijgen regelmatig te maken met de ‘trotse moeder’ beelden op Instagram. Romee lijkt gelukkiger dan ooit en deelt de beelden met haar dochtertje het liefste met de hele wereld. Hoewel we pas over enkele maanden geleden spreken, loopt het 25-jarige model en weer super strak bij. Romee deelde onlangs een video met haar ruim 6,8 miljoen volgers op Instagram waarin ze poseerde voor de spiegel in bikini. En laten we eerlijk zijn: wij kunnen als mannen toch alleen maar in onze handjes klappen voor deze verbluffende prestatie?

Romee Strijd heeft kort na bevalling haar modellenlichaam weer terug