Romee Pearl is een van de mooiste vrouwen van Amsterdam

Grote kans dat er bij het horen van de naam Romee Pearl nog geen belletje zal gaan rinkelen, maar na dit artikel zal dit zeker veranderen. Deze dame is een van de mooiste vrouwen van Amsterdam. Romee is vooral actief als model en schiet dan ook voor merken zoals onder andere Collistar, America Today en Olivia & Kate. Verder timmert Romee ook aan de weg als content creator op Instagram en is hier sinds 2017 al volop mee bezig. En dat begrijpen wij helemaal, want zij heeft inmiddels al meer dan 18.000 volgers verzameld die zij dagelijks voorziet van de leukste foto’s in de meest stijlvolle outfits.

Romee is ook erg reislustig en plaatst dan ook de ene na de andere foto op leuke bestemmingen, zoals in Parijs, Londen en op Ibiza. We moeten eerlijk zeggen: wij kunnen wel wennen aan al die mooie foto’s in bikini of in lingerie.

Romee is ook actief op TikTok

Een andere grote hobby van Romee is zingen en dit laat zij dan ook maar al te graag horen via TikTok. En – eerlijk is eerlijk – haar stemgeluid is echt fantastisch. Verder plaatst Romee ook veel lipsync video’s en laat zij regelmatig zien hoe zij haar make-up op doet of hoe een gemiddelde dag er voor haar uit ziet. Ondanks dat Romee al duizenden volgers op Instagram heeft verzameld, wil dit via TikTok alleen nog niet zo lukken. Hier heeft de bloedmooie verschijning namelijk nog ‘maar’ 1920 volgers en wij zouden het niet meer dan terecht vinden als zij hier nog veel groter wordt.

Al met al is Romee Pearl is een fantastische vrouw met ontzettend veel verschillende kwaliteiten en ons zou het dan ook niet verbazen als zij ooit nog eens in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland belandt als de mooiste vrouw van Amsterdam, toch? Wij selecteerden onze favoriete foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Pearl 🤎 (@romeepearll)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Pearl 🤎 (@romeepearll)