Nooit meer je ramen lappen dankzij de Winbot W1 Pro

Altijd goed zicht, en nooit meer je ramen hoeven lappen. Dat klinkt wel heel erg goed, en het is nog mogelijk ook. Dit handige robotje zorgt ervoor dat je niet meer de handen uit de mouwen hoeft te steken, en geen centen aan de glazenwasser hoeft uit te geven. Deze robot van Ecovacs maakt makkelijk je ramen schoon. Hij is te koop voor 349 euro. Wel een investering dus, maar in onze ogen is het zeker een van gadgets die jouw leven een stuk eenvoudiger maken.

 

Hoe werkt deze autmatische ramenlapper?

Het product werkt vrij eenvoudig. Je giet een klein beetje water in de robot. Vervolgens heb je een soort op maat gemaakte doek die je aan het product vast moet maken, en daarna stop je de stekker in het stopcontact. Hierna houd je het product drie seconden tegen het glas aan, waarna hij automatisch aan de slag gaat. Wanneer de stroom uitvalt, zit er een soort beveiliging op het apparaat, waardoor hij niet plotseling naar beneden klettert. Dat is toch prettig, met een iets prijziger product.

Wanneer de robot bezig gaat, sprayt water voor zich uit. Hierdoor worden de ramen goed nat. Hierna maakt de robot de ramen goed schoon. Hij blijft voortbewegen doordat hij tegen een zijkant aanbotst, en hierna een stukje lager verdergaat. Daarnaast kan je hem ook via een app met je telefoon bedienen. Hier kan je zelf het patroon en de locatie van de robot bepalen. Handig als je bijvoorbeeld een hele vieze hoek hebt, en die extra goed wil schoonmaken.

Deze mevrouw nam een TikTok op waarin ze het product en de werking ervan laat zien. Check het hieronder.

 

@anadovada

Invest in the future of clean windows with this incredible robot window cleaner. @ECOVACS 🚀🪟 🔗 in my bio! #FuturisticClean #ecovacs #ecovacspartner #windowcleaning #windowcleaner #winbotw1pro #cleaningtips #cleantok #cleaningtherapy4u #cleantok #cleaningcompany #cleaninghacks #cleanwindows

♬ In the Mood – Glenn Miller

Dit product is op Bol.com te koop voor zo’n € 349, maar er zijn tegenwoordig ook andere goedkopere varianten op de markt.

Ecovacs winbot

W1 Pro Winbot

Ecovacs €349 Shop nu

Heb je niet alleen last van vieze ramen, maar ook van smerige schoenen? Check dan dit artikel met gouden tips over hoe je je sneakers schoonmaakt.