Bram Krikke heeft een nieuwe vriendin

Bram Krikke en zijn ex-vriendin Didi Shanna zijn sinds december 2021 uit elkaar. Geen dramatische break-up, gewoon een gezamenlijke beslissing dat ze toch beter af waren als vrienden. De vonk was weg. Nu heeft Bram een nieuwe dame aan de haak geslagen en ook zij mag er zeker zijn. Tot de grote verrassing van zijn 1 miljoen volgers deelde Bram een foto van hem en het beeldschone model Robin Holzken op Instagram, zijn nieuwe vriendin.

 

De drie foto’s van het ouderwetse fotostripje showen twee lachende gezichten en Robin die Bram op zijn wang kust. Het onderschrift is een hartje en daar wordt ook veel mee gereageerd, ook door Robin zelf. Er zijn overigens ook een paar mensen die zich afvragen of het een vroege 1 aprilgrap is.

Wie is Robin Holzken?

Model Robin Holzken lijkt dus het nieuwe liefje van Bram Krikke te zijn, al is er naast de Instagram-foto nog niets bevestigd. Robin is Nederlands, maar woont en werkt momenteel in New York. Niet zo gek, want ze heeft een succesvolle modellencarrière. De 24-jarige brunette begon al op haar 16 met modelleren. Robin werd via Instagram ontdekt door het lingeriemerk Victoria’s Secret. Ondertussen zijn we acht jaar verder en heeft Robin geposeerd voor verschillende grote lingerie- en sportmerken. Holzken is dan ook regelmatig te zien in badpak of bikini. Ook postte ze een tijdje vlogs en work-outs op Youtube.

Robin Holzken scoort ook al jaren hoog in de FHM500 en veroverde in 2018 zelfs de tweede plek. Niet heel verbazingwekkend, want ze is een echte schoonheid. Bram Krikke heeft het maar getroffen met zo’n knappe vriendin, al is New York natuurlijk wel een heel eind weg.

Bekijk hieronder een paar foto’s van Robin Holzken: