Rob Jansen, de vermogende voetbalmakelaar

Binnen de voetballerij is Rob Jansen een van de rijkste personen van Nederland. In het verleden werkte hij samen met grote voetbalsterren. Als voetbalmakelaar bleef er tijdens transfers uiteraard een aardig zakcentje voor Jansen over. Vergeet bijvoorbeeld niet dat hij transfers regelde voor spelers als Philip Cocu, Dirk Kuyt en Mark Overmars! Met het afsluiten van transfers van deze grote spelers harkte Rob Jansen miljoenen euro’s binnen.

Daarnaast is de spelersmakelaar bezig met het maken van podcasts. Dit doet hij in samenwerking met een aantal andere grote voetbalnamen zoals Wim Kieft en René van der Gijp. Met het boek genaamd ‘Deal’, geschreven door Michel van Egmond, had Rob in 2017 zelfs een bestseller te pakken. Hierin beschreef hij z’n werkzaamheden binnen de voetbalwereld. Kortom, Rob Jansen heeft niet stilgezeten als het gaat om geld verdienen. Inmiddels wordt z’n vermogen geschat op een paar honderd miljoen euro!

villa in den haag te koop miljoenen

Tegenvallende belangstelling voor zijn villa in Den Haag

Van al die duiten kan Jansen royaal leven en dat zien we ook terug in z’n bezittingen. Zo zette hij sinds kort een van de mooiste woningen van Den Haag te koop. Twee jaar geleden deed hij dit ook al, maar toen werd de miljoenenvilla niet verkocht. Destijds hing er een prijskaartje aan het huis van maar liefst vijf miljoen euro. Vanwege de tegenvallende belangstelling twee jaar geleden heeft Rob de vraagprijs iets aangepast. Momenteel staat de woning te koop voor 4.750.000 euro. Gelukkig valt voor een multimiljonair als Jansen een prijsdaling van ruim twee ton nog wel te overzien.

Bijzonder herenhuis ‘Katharos’

De villa genaamd ‘Katharos’ bevindt zich in het stadsdeel Scheveningen en is dus vlak bij het strand gelegen. Voor een duik in zee of een wandeling in de duinen hoef je slechts tien minuten te lopen vanaf de voordeur. Het herenhuis kent z’n oorsprong in 1883, maar werd tien jaar geleden nog volledig gerenoveerd. Naast de waanzinnige buitenzijde komt de woning ook aan de binnenzijde helemaal niets te kort.

Vanuit de enorme tuin (met een oppervlakte van circa 740 vierkante meter) kan je zo de woning binnenstappen middels openslaande deuren. Tijdens warme dagen zijn de woonkamer en veranda dus met elkaar verbonden, iets wat voor veel ruimtelijkheid zorgt. Hoewel je aan de buitenkant de lange geschiedenis van de woning kunt aflezen, is het interieur erg modern. Alle vertrekken zijn keurig ingericht en beschikken over de nodige luxe. Zo zijn de keuken en badkamer prachtig en moet ook de fantastische masterbedroom even benoemd worden.

Sporten in het torenkamertje

Op alle bovenliggende verdiepingen wordt dezelfde luxueuze sfeer doorgezet. Het allermooiste is nog het torenkamertje aan de bovenzijde van de villa. Hier is namelijk een volledige thuissportschool ingericht. Tijdens het heffen van gewichten heb je dus prachtig uitzicht over de stad. Qua fitnessapparaten is de keuze enorme en na een zware work-out kan er zelfs nog genoten worden van een douche of sauna. Ook deze voorzieningen bevinden zich in het klassieke torenkamertje.

Vooralsnog is de woning beschikbaar bij een Haagse makelaar. Voor wie groot fan is van strand, duinen en klassieke woningen (en, niet onbelangrijk, beschikt over een miljoenenvermogen), is dit pareltje van Rob Jansen een geweldige optie. Voor de spelersmakelaar is het te hopen dat het deze keer wél lukt om Villa Katharos te verpatsen. Bekijk hieronder meer foto’s van de villa of bekijk de site van Residence Makelaars:

villa katharos rob jansen

vilal katharos