Het angstaanjagende verhaal van El Caso Asunta

Stap binnen in de duistere wereld van Netflix- serie El Caso Asunta en laat je meeslepen door een verhaal doordrenkt van mysterie. Het verhaal draait om de vermissing van de 12-jarige Asunta Basterra in 2013, gevonden langs een weg buiten Santiago de Compostela. Terwijl de politie haar verdwijning onderzoekt, wijzen alle sporen naar haar eigen ouders, Rosario Porto en Alfonso Basterra. Wat dreef hen tot deze gruwelijke daad? Ontdek het in deze huiveringwekkende serie.

Bekijk hieronder de trailer van El Caso Asunta:

 

Een onvergetelijke, Spaanse cast

De serie wordt tot leven gebracht door een indrukwekkende cast. Candela Peña, bekend van Hierro, schittert als Rosario Porto, terwijl Tristán Ulloa, bekend van La Casa de Papel: Berlín, de rol van Alfonso Basterra vertolkt. Onder de deskundige regie van Carlos Sedes en Jacobo Martínez onthult El Caso Asunta in zes adembenemende afleveringen de schokkende waarheid achter deze tragische misdaad.

Lovende kritieken over de Netflix-serie

De serie oogst lof van zowel kijkers als critici. Op IMDb krijgt de miniserie een waardering van 7,1/10. Mis deze bloedstollende thriller niet en duik in het mysterie van El Caso Asunta, nu beschikbaar op Netflix. Bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten terwijl het verhaal zich ontvouwt.

Ook fans op X/Twitter zijn erg te spreken over de serie. Bekijk hier wat voorbeelden:

tweet

tweet

tweet