Rob Geus tikt een villa in Landgraaf op de kop

Rob Geus heeft de villa weten te bemachtigen voor een koopprijs van € 775.000, terwijl de vraagprijs op € 800.000 lag. Dat betekent dat hij een prima deal heeft gesloten. Gezien de hypotheek van € 975.000, verwachten we dat Rob zelfs nog het een en het ander wil laten veranderen aan deze uitmuntende woning.

Voor dit bedrag krijgt Rob Geus een luxueuze villa met een woonoppervlakte van maar liefst 450 vierkante meter. Deze riante woning beschikt vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over meerdere verdiepingen. Genoeg ruimte voor het gezin en meer. De villa is voorzien van een schitterende marmeren vloer met vloerverwarming, wat zorgt voor een extra gevoel van luxe en comfort. De keuken is state-of-the-art, compleet met diverse inbouwapparatuur en een centraal kookeiland. Hier kan de man van De Smaakpolitie zichzelf dus wel lekker uitleven.

Daarnaast beschikt de villa over een wijnkelder en een high-end geluidssysteem dat door het hele huis is geïnstalleerd. Voor de autoliefhebber is er een dubbele garage beschikbaar en in de tuin ligt een heerlijk zwembad waar Rob en zijn gezin van kunnen genieten.

Villa Rob Geus

Wat maakt de woning bijzonder?

Wat deze woning echt bijzonder maakt, naast de luxe en de voorzieningen, is de locatie. De villa staat op een groot perceel van 1490 vierkante meter in de buurt Kakert, een kindvriendelijke en rustige omgeving. Met een woonoppervlakte van 525 vierkante meter en een inhoud van 2250 kubieke meter biedt deze villa meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

De woning, gebouwd in 1992, heeft een energielabel C, wat redelijk goed is voor een huis van deze omvang en bouwjaar. De ligging is ook zeer gunstig: op fietsafstand van het centrum van Landgraaf en met diverse voorzieningen zoals treinstations, bushaltes, supermarkten en scholen in de nabije omgeving. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is slechts drie minuten rijden, wat de bereikbaarheid ideaal maakt.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendeburen:

Keuken woning Zuid-LimburgZitkamer villa LandgraafWoning in Landgraaf met groot perceelSlaapkamer en badkamer in één