Lil’ Kleine bevestigt nieuwe relatie op Instagram

Lil’ Kleine heeft zijn nieuwe relatie eerder bevestigd door op Instagram-foto’s te delen van hem en ‘zijn’ Anna. Op een van de foto’s heeft de 29-jarige rapper zijn armen om haar heen geslagen, en op een andere foto delen ze een kus. ‘Alles’, schreef hij eronder, waarmee hij zijn gevoelens voor Anna crystal clear maakte. De twee werden eerder zondag al samen gezien op het Sunrise Festival in België, maar nu is dus eindelijk bekend wie zij is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Wie is Anna Groeneveld?

De dame in kwestie (die het leven van Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, helemaal op zijn kop heeft gezet) is niemand minder dan Anna Groeneveld. Veel is niet bekend over deze bijzonder aantrekkelijke dame, maar we weten wel dat Anna een Amsterdamse studente en daarnaast ook nog eens een onderneemster is. Samen met haar zusje Eva runt zij het bedrijf Irreplaceable, waar zij gepersonaliseerde sieraden maken en doorverkopen.

Vader Henk Groeneveld heeft een geschat vermogen van € 400 miljoen

Wat misschien nog vele malen interessanter is, is dat Anna de dochter is van ene Henk Groeneveld, de voormalige voorzitter en eigenaar van de Groeneveld Groep. Henk verkocht zijn bedrijf recent nog in 2017 voor een indrukwekkende € 250 miljoen (hallo zeg!). De Groeneveld Groep, bekend om hun automatische smeersystemen en boordcomputers voor vrachtwagens en bussen, was een wereldwijde toeleverancier voor de transportsector met een omzet van bijna € 100 miljoen per jaar.

Henk Groeneveld bouwde zijn bedrijf in bijna 45 jaar uit tot een gigant in de transportsector. De verkoop leverde Henk een vermogen op van naar schatting een vermeenden € 400 miljoen.

Lil Kleine lijkt niet alleen een nieuw pareltje te hebben gevonden, maar ook een relatie met een vrouw uit een wel heel erg welgestelde familie. De rijke Anna Groeneveld lijkt een perfecte match voor de rapper die zelf ook niet vies is van een luxe levensstijl. Het zal interessant zijn om te zien welke invloed Anna’s achtergrond zal hebben op hun gezamenlijke en naar alle waarschijnlijkheid nogal turbulente toekomst.