De verhaallijn van In the Land of Saints and Sinners

In de film In the Land of Saints and Sinners worden we meegetrokken in de wereld van uiterst gevaarlijke onderwereld van New Orleans. In de film zien we de altijd koele Liam Neeson een doorgewinterde en snoeiharde detective spelen. Langzamerhand zien we hem geconfronteerd worden met een reeks mysterieuze moorden die de stad in hun greep houdt. Terwijl hij dieper graaft in deze murder mystery, ontdekt hij dat de grenzen tussen goed en kwaad dunner zijn dan hij ooit eerder bij een andere case heeft gezien.

Bekijk hier de trailer van In the Land of Saints and Sinners:

 

Een cast met de bikkelharde Liam Neeson in de hoofdrol

Deze film is een genot voor liefhebbers van sterk acteerwerk. Naast Liam Neeson schitteren ook opkomende talenten zoals bijvoorbeeld actrice Florence Pugh, bekend van haar indrukwekkende rollen in Little Women en Black Widow. Hun krachtige vertolkingen tillen het verhaal naar een hoger niveau. Dit zal zorgen voor een goede avond ouderwets nietsen en Netflixen.

Goede ratings op Rotten Tomatoes en mensen op X zijn positief

In the Land of Saints and Sinners heeft niet alleen de Netflix-top 10 veroverd, maar heeft eerder al de harten van critici en publiek gestolen. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van 84% en een 75% audience score behaald. Kijkers uiten lof voor het meeslepende plot en de sterke acteerprestaties.

X/Twitter zit ook vol met één en al lof. Check hier wat voorbeelden:

 

 

Mis deze hit niet en duik zelf in het verhaal van In the Land of Saints and Sinners, nu beschikbaar op Netflix.