Roadtrip Amerika

Voordat je aan deze overheerlijke roadtrip begint, moet je beseffen dat de vakantiekilo’s er wellicht aan zullen vliegen. Dus misschien is het verstandig om nu alvast een abonnement af te sluiten bij je gym voor wanneer je terugkomt. Wij stippelden een route uit die elke food liefhebber op het puntje van zijn stoel zal laten zitten. Alle spots van deze route hebben zijn eigen specialiteiten. Van pizza’s tot pasta’s, hamburgers tot spareribs en – voor de zoetekauw onder ons – van cheesecakes tot donuts. Tijdens de route word je geleid naar plekken waar je overheerlijke regionale gerechten voorgeschoteld krijgt. maar die je normaal niet zou snel zou gaan bezoeken. Nog één tip voordat je vertrekt; controleer even of je zorgverzekering ook een buitenlanddekking bevat. Je wilt natuurlijk niet voor vervelende verassingen komen te staan! Check de route hieronder:

Mocht je de route iets te lang vinden? Dan is het mogelijk om slechts een gedeelte mee te pakken. De bovenstaande route kan als basis dienen voor jouw gepersonaliseerde reis.

Ben jij een fan van de mannelijkste drank ter wereld (dan hebben we het natuurlijk over whisky)? Dit is de ultieme whisky roadtrip door Schotland.