Het tweede kindje van Rihanna

Rihanna heeft dus pas geleden tijdens de Super Bowl haar tweede zwangerschap aangekondigd. Ze stond op het podium met een rode overal. Al eerder tijdens het optreden wreef ze over haar buik en niet veel later opende ze haar overal. Je zag een rode, nogal aansluitende bodysuit tevoorschijn komen. Hiermee maakte ze dus duidelijk dat ze zwanger was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jonathan Anderson (@jonathan.anderson)

Haar eerste kindje is nu pas net en jaar oud. Als Rihanna en A$AP Rocky iets goed kunnen, dann is het wel het privé houden van hun privéleven. Ze hebben namelijk echt vijf maanden, of misschien wel langer, gedaan over het bekendmaken van de naam van hun eerste kindje. Wie weet hoelang het bij dit kindje gaat duren.

Rihanna laat moederschap niet tegenhouden

Als je helemaal in het begin aan Rihanna zou vragen hoe zij haar gezinsleven had voor gezien, zou ze vertellen dat ze eerst zou trouwen met iemand en daarna pas kinderen zou krijgen. Dit is alleen niet zo gelopen, maar houdt haar niet tegen. Ze vertelt: “Ik dacht altijd dat het eerst trouwen zou zijn en dan een baby. Maar wie zegt dat het zo moet? Ik laat dat zeker niet in de weg staan om moeder te worden.” 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

De teenring van Rihanna

Op TikTok heeft Rihanna een video geplaatst van haar voeten. Hierop zijn zwarte (waarschijnlijk dure) hakken te zien, een enkelband van diamanten en een ring met een grote diamant om haar middelste teen. De ring is wel 9 karaats en heeft dus een mooie prijs van wel zo’n 1 miljoen euro. Of dit nu te maken heeft met een verloving tussen het stel, of gewoon een alledaagse video is, is niet bekend. Fans denken het eerste.

@rihannaquiet luxury♬ original sound – Rihanna