Uiterst luxe villa in Zandvoort staat nu te koop

Momenteel kun je een van de grootste en meest luxe villa’s van Zandvoort kopen op Funda. Het mag misschien wat kosten, maar één ding is zeker: je krijgt waar voor je geld.

Om te beginnen is deze droomwoning ontzettend ruim. De villa heeft namelijk een woonoppervlakte van 782 vierkante meter en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van maar liefst 3098 vierkante meter. Daarnaast beschikt de woning over twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers, zes badkamers en één apart toilet. De badkamers beschikken over hele aangename voorzieningen zoals een sauna, jacuzzi, stoomcabine, twee ligbaden, vijf douches en vijf toiletten.

villa zandvoort te koop funda0

De achtertuin is voorzien van een heerlijk zwembad waar je in de zomer lekker af kunt koelen. Ook is het mogelijk om heerlijk te zonnen op het terras. Daarnaast beschikt de woning over een prachtig grasveld waar je bijvoorbeeld een leuke barbecue kunt organiseren voor de hele familie. Wanneer je de statige trap oploopt van straat naar woonniveau heb je direct zicht naar de achtertuin met zwembad en terrassen.

Binnen de woning bevinden zich onder andere een ruime studeerkamer met gasgestookte open haard, voorportaal met garderobe, wc met wastafel in meubel, woonkeuken met dubbele spoelbak, vaatwasser, ingebouwde speakers en gasgestookte open haard, bijkeuken met kastruimte, annex woonkamer met natuurstenen hout gestookte open haard, en schuifdeuren naar het terras. De auto parkeer je heerlijk in de prachtige inpandige garage, welke plek biedt voor vier wagens.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Natuurlijk kost een villa van dit kaliber flink wat geld. Op Funda staat de vraagprijs 2.725.000 euro vermeld, maar de koper krijgt er een van de allermooiste villa’s voor terug. Zie hieronder een aantal foto’s van deze prachtige villa gelegen in Zandvoort (bron: Funda):

Funda villa zandvoort woonkamer

Funda villa zandvoort slaapkamer

Funda zandvoort villa