Rico Verhoeven in zijn jongere jaren

Rico Verhoeven is de beste kickbokser in de hoogste gewichtsklasse. In 2004 is hij op professioneel niveau begonnen en deed hij mee aan It’s Showtime, Superkombat en Glory. Tien jaar later, in 2014, werd hij wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory. Hij won toen de finale van Daniel Ghiță. Vijf jaar lang is hij al de wereldkampioen en het lijkt wel alsof niemand hem van zijn troon kan trappen.

Rico Verhoeven heeft ervoor gezorgd dat kickboksen nóg populairder is geworden in ons land. Vrijwel heel Nederland zit voor de buis wanneer een nieuwe uitdager het opneemt tegen Verhoeven. Dit maakt hem dan ook écht een marketingmachine voor Glory.

Een tijd terug deelde Glory een foto uit de oude doos waarop een jonge Verhoeven te zien is. Vooral zijn kapsel valt op en dat is ook aan de reacties te zien. Een Instagrammer reageert zelfs “Justin Verhoeven”, als verwijzing naar Justin Bieber in zijn jongere jaren. Hoewel we door het kapsel de overeenkomst wel zien, stappen we liever met Bieber de ring in dan dat we het opnemen tegen Rico Verhoeven.

Zie de Instagram-foto van Glory hieronder: