Wie is de vrouw van Nieky Holzken?

De 39-jarige Nieky Holzken is een van de bekendste kickboksers van eigen bodem en heeft al veel successen op zijn naam staan. Hij werd onder andere in 2015 verkozen tot kickbokser van het jaar en vanaf 2021 is hij gerangschikt door Combat Press als de vijfde weltergewicht kickbokser. Maar niet alleen op het gebied van kickboksen doet Nieky het goed, ook op privégebied mag hij niet klagen. Nieky Holzken heeft namelijk een prachtige vrouw aan zijn zijde en dat is niemand minder dan de prachtige Nathellie.

Nathellie en Nieky zijn al ruim 15 jaar getrouwd

Nieky Holzken en zijn vrouw Nathellie zijn inmiddels al ruim 15 jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. Nathellie is dan ook een heel goed voorbeeld van een echte powervrouw. Zo is op haar Instagram-account te zien dat zij alle dat zij alles voor haar kinderen over heeft en daarnaast ook nog haar eigen onderneming runt. Nathellie heeft namelijk een eigen schoonheidssalon genaamd Natural GloW.

Verder is Nathellie ook echt een lust voor het oog door haar blonde lokken in combinatie met haar afgetrainde lichaam. Het verbaast ons dan ook niet dat zij regelmatig voor de camera verschijnt als model voor het merk Reinders Foodfashion. Hier heeft zij onder andere geshoot met een prachtige vrouw als Rome Reinders en deze foto’s zagen er echt fenomenaal uit!

We kunnen dus wel stellen dat de vrouw van Nieky Holzken wat dat betreft echt een alleskunner is en wij hebben dan ook enorm veel respect voor deze prachtige vrouw. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Nathellie op Instagram. Haal het trouwens maar niet in je hoofd om bij deze vrouw op ‘volgen’ te klikken, want voordat je het weet heb je één van de succesvolste kickboksers achter je aan zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @nathellieholzken

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @nathellieholzken