Mood Streetfood

Rico Verhoeven heeft samen met topchef Eveline Wu de handen ineengeslagen. Het is een restaurant met gezond Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit. Echter worden deze wel geserveerd tegen een zeer betaalbare prijs. We praten hier over een prijs van 12 euro voor een complete maaltijd. Want volgens Mood Streetfood moet goed eten voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Ook is het restaurant voorzien van een take-away gedeelte. Hierdoor kunnen mensen ook makkelijk thuis genieten van de heerlijke salades, noedels en rijstgerechten in combinatie met een heerlijk stuk vlees, vis of een vegan variant. Mood Streetfood heeft voor ieder wat wils, dat is wel duidelijk.

Vestiging in Leidschendam én Eindhoven

Mood Streetfood heeft zo’n twee jaar geleden een vestiging geopend in het zuiden van ons land, namelijk in Eindhoven. Uiteindelijk heeft dit blijkbaar redelijk wat succes opgeleverd, want Rico Verhoeven en Eveline Wu hebben besloten om een nieuwe vestiging te openen. De nieuwe vestiging opent aanstaande zondag (27 maart) zijn deuren in Leidschendam.

Rico Verhoeven maakte het via een Instagram post bekend gisteren dat de grand opening zondag plaatsvind. Ook hebben ze hier een leuke actie omheen bedacht: de eerste 50 bezoekers krijgen een gratis bubble tea bij besteding van 15 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven en zijn restaurants

Twee jaar geleden maakte Rico Verhoeven de stap naar de horeca toe. Voor hem was dit een hele logische stap, met name juist door zijn sportieve carrière. “Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later, zodat ik niet in een zwart gat val na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik kan mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen,” vertelt de kickbokser.

“Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in één van haar restaurants was ik oprecht verrast over de kwaliteit van het eten en haar ideeën om dat voor mensen toegankelijk te maken.”

Hopelijk wordt de vestiging in Leidschendam net zo’n groot succes als de vestiging in Eindhoven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het een keer te proberen.

Rico is een hele harde werker en naast een hardwerkende man, staat vaak een bloedmooie vrouw. Ook Rico heeft het geluk in de liefde weer gevonden, dit keer bij de knappe Naomy van Beem.