Kickbokser en autoliefhebber Rico Verhoeven

Rico Verhoeven kennen we natuurlijk als de wereldkampioen kickboksen in de categorie zwaargewichten. Een titel die hij onlangs in een gevecht met Tariq Osaro met succes wist te verdedigen. Daar verdiende hij overigens ook nog een leuk zakcentje mee.

Naast zijn prestaties in de ring is Rico ook bezig met zijn tweede passie: mooie auto’s. Hij is dan ook ambassadeur van Urban Automotive. Zo beschikt of beschikt hij over onder meer een Range Rover Sport, een Audi RSQ8 in de unieke kleur Porsche Oak Green, een gesponsorde BMW X7 en een Mercedes G63 AMG. Maar het paradepaardje van de Brabander is toch wel zijn McLaren 720s Spider, welke hij regelmatig van een ander kleurtje voorziet.

De Britse bolide is onder meer al gespot in de kleuren grijs, goud, legergroen en een opvallende kleurstelling van zwart en rood. Op die kleuren is Rico echter snel weer uitgekeken. Ook nu weer, nu de McLaren van de kickbokser is ondergedompeld in een donkerroodjasje. In het exterieur vallen ook de gifgroene remklauwen op, welke overigens vaker terug te zien zijn.

De opvallende rode kleurstelling van de McLaren

De McLaren, sowieso al onder handen genomen door tuner Novitec, heeft het nieuwe kleurtje ontvangen van Absolute Motors. In een onthullende video op Instagram showen ze het veelzeggende resultaat van hun werk, middels een typerende zwarte doek die langzaam maar zeker van het dak wordt getrokken. Bekijk de video met het eindresultaat hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)