Wie is Rhea Durham, de vrouw van Mark Wahlberg?

Rhea Durham werd geboren op 1 juli 1978 te Lakeland, in de Amerikaanse staat Florida. In 1995 startte Durham haar carrière als fotomodel en verscheen sindsdien op de cover van verschillende grote modebladen, waaronder Vogue, Marie Claire en ELLE. In 2000 en 2001 was Durham te zien op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashion Show en speelde ze destijds een gastrol in de Amerikaanse sitcom Spin City. Ze was te zien in de uitzending van 13 november 2001 genaamd The Wedding Scammer, waarin ze als zichzelf optrad. Durham was tot 2009 aanhanger van het baptisme, een stroming binnen het protestantisme, maar bekeerde zich tot het katholicisme.

Het huwelijk van Rhea en Mark

In 2001 kreeg Rhea Durham een relatie met acteur Mark Wahlberg en in 2003 werd hun dochtertje Ella Rae geboren. Daarna volgden twee zoontjes in 2006 en 2008, die respectievelijk de namen Michael en Brendan kregen. Pas in 2009, acht jaar nadat hun ontmoeting en drie kinderen verder, stapte het stel in het huwelijksbootje. Het huwelijk werd voltrokken op 1 augustus 2009 in Beverly Hills, tijdens een intieme ceremonie in een katholieke kerk. Wahlberg is namelijk praktiserend katholiek, waardoor ook Durham zich liet bekeren van het protestantisme tot het katholicisme. Tijdens de plechtigheid waren enkel de kinderen van het kersverse echtpaar en enkele familieleden aanwezig. In 2010 werd het gezin verder uitgebreid met de komst van dochtertje Grace.

Rhea Durham doet het ook goed op Instagram

Op Instagram gaat het Durham – niet geheel onverwacht – ook voor de wind: ze heeft inmiddels een slordige 197.000 volgers en al bijna 1000 posts. Deze bestaan voor een groot gedeelte uit happy family kiekjes van haar gezin, waarop ze poseert samen met haar kinderen of haar echtgenoot Mark. De laatste tijd post ze echter ook inspirerende teksten op haar profiel: zo zijn de volgende quotes te lezen op het account van het fotomodel:

Strong women never give up. We might need a coffee, a cry, or a day in bed, but we always come back stronger.

Teach your children to pray so they can turn to God when they are broken and hurting instead of turning to this world.

If you want a long term relationship, make sure that you are ready for the boring days, tears and arguments. It is not all about happiness.

Benieuwd naar meer inspirerende teksten of schattige gezinskiekjes van Rhea Durham? Kijk dan hieronder: