E-bike in retrostijl

Op het eerste gezicht zou je misschien denken dat het een motor is. Maar als je de fietspedalen ziet krijg je waarschijnlijk al een vermoeden dat je hier met een e-bike te maken hebt, en dit klopt. Avionics heeft deze vette elektrische fiets gemaakt. Ze probeerden een fiets te maken die een retro stijl heeft uit de jaren 30. In deze e-bike zijn hout en metaal gecombineerd om tot dit verbluffende resultaat te komen. De motor die in deze elektrische fiets zit heeft een vermogen van 5000 watt.

Deze e-bike bereikt hoge snelheden

Deze elektrische fiets is misschien geen motor maar kan wel een snelheid bereiken die in de buurt komt van een motor. Hij kan namelijk wel 58 kilometer per uur gaan, en dit is veel sneller dan tot wat de gemiddelde e-bike toe in staat is. Ook heeft deze elektrische fiets een range van 120 kilometer waardoor je toch behoorlijk lang kan rijden totdat de batterij opnieuw opgeladen hoeft te worden.

Retro fiets met motor

Verschillende snelheden voor verschillende omstandigheden

Deze e-bike heeft verschillende modes die de snelheid limiteert. Zo kan je in de juiste omgeving de juiste snelheid aanhouden. Als je bijvoorbeeld door het centrum van een stad gaat rijden is het misschien handiger als je maximum snelheid op 25 kilometer per uur ligt dan op 55 kilometer per uur.

Speciale e-bike

Een stalen frame houdt een houten kist bij elkaar waar de batterij en andere elektrische componenten in zitten. Ook kan je het prachtige hout vinden op de zadel, de handvaten en het voorlicht.

Limited edition

Er worden maar 5 exemplaren gemaakt van deze vette en stijlvolle e-bike. De e-bike schijnt een waarde te hebben die tegen de 10.000 dollar aanzit.

Elektrische fiets

Stijlvolle e-bike