Wie is de dochter van Mark van Bommel?

Mark van Bommel is geen onbekende in de voetballerij. Zo speelde hij onder andere voor topclubs als Bayern München, AC Milaan en FC Barcelona, waar hij in 2006 de Champions League mee wist te winnen. Verder behaalde Mark in totaal acht landskampioenschappen en werd hij in 2001 en 2005 verkozen tot Nederlands voetballer van het jaar. Inmiddels trapt Mark zelf geen balletje meer, maar is hij succesvol trainer van Royal Antwerp. Een carrière om trots op te zijn. Ook buiten het veld heeft hij het goed voor elkaar. Mark van Bommel heeft namelijk drie kinderen. Twee jongens genaamd Thomas en Ruben en ook een prachtige dochter genaamd Renee.

Mark zijn kinderen hebben de sportiviteit van hun vader geërfd. Zo voetballen Thomas en Ruben voor MVV in de Keuken Kampioen Divisie en hier maken de broers enorm veel indruk. Zo valt Thomas regelmatig in en is Ruben het grote talent van de club. Maar sluit de 20-jarige Renee vooral ook niet uit. Zij heeft namelijk ook een goed gevoel voor sport en tennist op een professioneel niveau. Zo heeft zij tijdens haar carrière al meerdere toernooien in de ITF gespeeld en doet zij er alles aan om nog beter te worden.

De leuke Renee op social media

Ook op social media plaats de prachtige dochter van Mark van Bommel regelmatig foto’s en video’s van haar trainingen. En wij begrijpen wel mensen ervoor kiezen om Renee regelmatig op hun tijdlijn te zien verschijnen. Haar tennis techniek is on point en ze ziet er ook nog eens beeldschoon uit.

Verder is op Renee haar Instagram ook te zien dat zij een echt familiemens is. Zo is zij regelmatig met haar gezin op pad en stond zij vooraan om haar vader aan te moedigen tijdens de winst op de beker van Royal Antwerp. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Renee van Bommel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RENEE MARIANNA VAN BOMMEL (@rmvbommel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RENEE MARIANNA VAN BOMMEL (@rmvbommel)