Of je nou een presentatie voor je werk moet geven of dat je met je meisje op date gaat. Een scherpe outfit is altijd belangrijk. En de manier waarmee jij jouw outfit onderscheidt is middels de juiste accessoires. Het horloge is hierbij je key-item. Dit stijlvolle accessoire maakt je outfit af, ongeacht of je een kostuum of een casual outfit draagt. Echter, wordt er veelal gekozen voor een veilige keus. Een simpel uurwerk met standaard metalen band. Tot nu. Ga voor een onderscheidend horloge met een sprekende band.

Zeker in de lente mag er gevarieerd worden met kleur en materiaal. Denk verder dan de standaard horloges en ga voor een variant met een suede band. Dit natuurlijke materiaal geeft je horloge een rijke uitstraling en wordt mooier naarmate deze langer gedragen wordt.

Renard horloge lente man man

Dat een stijlvol horloge niet duur hoeft te zijn bewijst Renard met hun nieuwe SS17 Grande Collectie. De horloges hebben een klassiek design waarin minimalisme en strakke lijnen centraal staan. De horloges uit de Grande collectie zijn chronograaf horloges en hebben een doorsnee van 40mm. De sprekende band in combinatie met het cleane uurwerk maken deze horloges tot stijlvolle toevoeging aan je outfit.

Suede

De chronograaf wijzerplaat gecombineerd met een suede strap geeft het geheel een sport en chique uiterlijk. Dit maakt de horloge uitermate geschikt voor een casual look. Daarnaast kun je een suede strap ook combineren met een formele look, wat een speels effect aan je outfit geeft.

renard horloge zomer lente MAN MAN 7

GRANDE SILVER ROSE GOLD PISTACHE SUEDE

Renard €269 Shop nu
renard horloge zomer lente MAN MAN 9

GRANDE WHITE SILVER COGNAC SUEDE

Renard €269 Shop nu

Milanees

Een variatie op de ijzeren band is de Milanese band. Dit is een in elkaar gevlochten band gemaakt van dun spiraalvormig draad. De band wordt nadat deze gevlochten is platgedrukt door een wals. De Milanese band sluit perfect aan op de cleane look van het uurwerk en is perfect te combineren met een formele look.

renard horloge zomer lente MAN MAN 5

GRANDE WHITE MILANESE

Renard €279 Shop nu
renard horloge zomer lente MAN MAN 10

GRANDE BLUE SILVER MILANESE

Renard €279 Shop nu

Ongeacht je outfit, een horloge is altijd een stijlvolle toevoeging. Kies de look die bij jouw past en ga stijlvol het voorjaar in.