Het luxe appartement van Remko Pasveer

Remko  Pasveer vond dat het tijd was voor een leuk optrekje en dat heeft hij gevonden in onze hoofdstad. Voor het appartement betaalde hij 1.080.000 euro, dit was maar liefst 80.000 euro boven de vraagprijs.

Voor dat uitzinnig hoge bedrag krijgt de doelman van het Nederlands elftal een appartement met een woonoppervlakte van 113 vierkante meter met drie slaap- en twee badkamers. Kortom, genoeg ruimte voor het gezin.

appartement remko pasveer keeper ajax

Er is een luxe open keuken waar Remko Pasveer (of zijn partner) kan koken. Deze woonkeuken is voorzien van onder andere een kookeiland, een bar en diverse inbouwapparatuur. Het luxe appartement is gelegen op de elfde verdieping van het complex, hierdoor heeft hij prachtig uitzicht met de grote ramen op de buurt.

Remko kan eventueel zijn auto parkeren in de onderliggende garage. Het appartementcomplex heeft een huismeester en ligt op loopafstand van de Beethovenstraat. Ook komen er servicekosten bij van 400 euro per maand. Remko Pasveer heeft buiten dit appartement in Amsterdam nog een huis in Hengelo. Lekker om eens de vluchten van de drukke stad.

Hieronder wat foto’s van het appartement en voor meer informatie kijk op BekendeBuren:

huis remko amsterdam appartement

appartement remko pasveer 1 miljoen