Je ziet het veel in films, van die vervelende huurbazen of verhuurders. Natuurlijk is het vervelend als je de huur te laat in ontvangt neemt, maar je hoeft niet gelijk dingen te slopen, toch? Terrence Kermode uit Hawarden, Flintshire, dacht er anders over.

Dat is pech, badkamer weg

De 76-jarige Terrence besloot vanwege de achterstallige huur niet alleen in te breken in het huis van de huurder, maar ook sloopte hij de gehele badkamer. Dat de man dus geen geduld had om even te wachten op zijn geld, is duidelijk.

Hij trok het toilet, de wastafel en andere badkamer-onderdelen uit zijn eigen huurwoning. Het moment werd omschreven als ‘waanzin’. Je kan zien op de foto’s dat inderdaad het toilet en de gootsteen volledig losgetrokken zijn, sommige stukken van de badkamer zijn uit protest zelfs in het bad gelegd. Ook bleef er een pijp aan de muur hangen, samen met onder andere gaten in de muur en de vloer.

Gevolgen van de actie

Vanwege het feit dat Terrence 76 jaar is, geen eerdere veroordelingen had en omdat hij schuld bekende, werd hij niet al te zwaar gestraft voor zijn daden. Wel kreeg hij een boete van £1.000, een toeslag van £100 en ook moest hij kosten van meer dan £2.600 betalen binnen 28 dagen. Zie de foto’s van de gesloopte badkamer hieronder:

badkamer gesloopt door verhuurder huis

badkamer gesloopt na achterstand huur