De spierbundel die je wel of niet bent

Zelfbeeld is bij vrouwen een vaker besproken onderwerp, anorexia is hier een voorbeeld van. Echter komen problemen met betrekking op het fysieke zelfbeeld bij mannen ook vaak genoeg voor. De perfecte man wordt als lang, breed, gespierd en met een zeer aanwezige six-pack weerspiegeld in de media. Dit kan bij mannen waarbij dit ontbreekt leiden tot een slecht zelfbeeld. Echter is de aanwezigheid van jouw six-pack één van de dingen die jouw vriendin helemaal niet belangrijk vindt. Waar jij je focust op de pluspunten van je vriendin, doet zij dit andersom ook.

Dat je ‘te’ emotioneel bent

Sociale invloeden drukken op het feit dat emotioneel openstaan zwak en alleen voor vrouwen is. Echter is iedereen maar een mens, zo ook mannen. Als er dingen zijn die je emotioneel maken, is het een normale respons om hier zo op te reageren. Meeste vrouwen vallen zelfs op mannen die hun emotionele kant durven te tonen. Heb je een vriendin die niet kan accepteren dat niet alle mannen van steen zijn? Moet je misschien je keuze voor deze relatie heroverwegen.

Dingen die je vrienden eigenlijke helemaal niet belangrijk vindt MAN MAN

Jouw zelfverzekerdheid in sociale situaties

Veel mannen hebben last van spanning bij sociale situaties en het ontmoeten van nieuwe mensen. Dit is heel normaal en de meeste vrouwen zullen je steunen wanneer je hier met ze over praat. Een kleine stotter bij het ontmoeten van haar ouders of dat feest met al haar vriendinnen.. Het is logisch dat je jezelf in het begin een beetje ongemakkelijk voelt. Het is menselijk om een goede indruk achter te willen laten en daarom niks fout te doen. Je vriendin zal het alleen maar waarderen dat jij je best doet haar omgeving te ‘imponeren’.

Hoe mannelijk je favoriete drankje is

Wanneer jij tijdens jullie date een Cosmopolitan of Bloody Mary wilt bestellen, dan moet je dat lekker doen. Anno 2018 is de keuze drank echt niet meer de graadmeter voor mannelijkheid. Wanneer jij haar moet overtuigen van jouw mannelijkheid door met tegenzin aan het bier te gaan, gaat het ergens anders waarschijnlijk al fout.

Dingen die je vrienden eigenlijke helemaal niet belangrijk vindt MAN MAN

Jouw prestaties in de slaapkamer

Het is een veelvoorkomend probleem dat jij ‘m als man weleens niet omhoog krijgt of sneller klaar komt dan dat je vriendin én jijzelf zouden willen. Bij veel mannen kan dit echter een flinke vorm van onzekerheid creëren wanneer deze angst meegenomen wordt in de relatie. Je vriendin zal je heus niet verlaten of nog onzekerder maken. Praat erover en zoek wanneer nodig samen naar een oplossing. Het is ook altijd mogelijk om een dokter raad te plegen voor hulp. Weet ook dat jouw vriendin zich niet druk maakt om de grootte van jouw penis. Porno kan een vertekend beeld geven van de werkelijkheid en als je vriendin er echt mee zou zitten, waren jullie waarschijnlijk niet samen geweest.

Ook het aantal bedpartners is geen groot issue. Vrouwen denken vaak hun aantal laag te moeten houden om niet op bepaalde manieren bestempeld te worden. Mannen daarentegen hebben soms de neiging hum nummers op te krikken om missende ervaring in de slaapkamer te compenseren. Echter is dat het verleden en kunnen jullie vast nog genoeg van elkaar en met elkaar leren…

Dingen die je vrienden eigenlijke helemaal niet belangrijk vindt MAN MAN

Hoeveel geld je verdient

Vrijwel alles kost geld in de kapitalistische wereld van vandaag de dag. Zolang je iemand kiest die qua mate van oppervlakkigheid bij je past, is geld helemaal niet zo’n probleem. Zoek dus wel iemand uit die even veel waarde hecht aan materiële dingen als jij. Er kan namelijk wel degelijk een groot verschil zijn op dit aspect.

Al met al maken wij mannen ons vaak drukker dan nodig. Wees gewoon jezelf en blijf vooral communiceren met je partner over bestaande onzekerheden. Samen sta je sterker.