Ja, je dacht misschien dat dit artikel ging over hoeveel bedpartners je nodig hebt om de koning tussen de lakens te worden. Daar gaat het niet over. Lees daarvoor het onderstaande bericht. Waar dit artikel wel over gaat is het aantal bedpartners dat je toekomstige vriendin/vriend acceptabel vindt. Uit onderzoek van IlliciteEncounters, een Britse cheating-website, blijken dit tien sekspartners te zijn.

De vraag met hoeveel mensen je het bed hebt gedeeld, heb je hoogstwaarschijnlijk een keer gehad. Eigenlijk is het best een raar ding dat we hier überhaupt één fuck (ha, fuck. Scherp.) om geven, maar dat we er ook nog een cijfer aanhangen is natuurlijk helemaal van de zotte. Maar goed, het ideale aantal is dus tien, zo zeiden meer dan duizend geënquêteerden.

Sweetspot

Zowel mannen als vrouwen zijn het ermee eens dat tussen de acht en twaalf bedpartners het meest acceptabel is, waar tien het meest ideaal is. Minder dan tien zou de persoon niet genoeg skills hebben ontwikkeld. Meer dan tien vinden mensen overdreven. Als je boven de twintig zit ben je blijkbaar is te veel bezig met het hebben van geslachtsgemeenschappen, dat schijnt onacceptabel te zijn.

Kennis

Ook vond 35 procent van de mannelijke participanten en dertig procent van de vrouwen het belangrijk om te weten met hoeveel mensen de partner naar bed was geweest. Op welke manier is dit interessante informatie? O ja, op niet één. Als je tien partners niet aantikt, maar je hebt ze alle tien goed laten weten dat je weet hoe je het aan moet pakken, wie boeit het iets? En als je lekker bent gegaan tijdens je studentenperiode en ver boven de twintig zit, betekent dat toch alleen maar dat je een goede tijd hebt gehad? Dachten wij ook.

Validiteit

Maar goed, dit onderzoek is afgenomen onder mensen die lid zijn van een cheating-website. We mogen de betrouwbaarheid en validiteit van dit onderzoek dus in twijfel trekken #mauricedehond