Het Live NOW Festival is geen doorsnee festival

Normaal gesproken kan je bij festivals tussen verschillende podia kiezen waar je naar verschillende artiesten kan luisteren. Bij het Live NOW Festival is er slechts sprake van één stage waar de hele dag door één en dezelfde artiest zal optreden: de enige echte Reinier Zonneveld.

reinier zonneveld techno festival

Maak je klaar voor een unieke ervaring met Reinier Zonneveld

Reinier heeft in zijn indrukwekkende carrière een nieuwe uitdaging nodig en zet dat kracht bij met het Live NOW Festival. Het publiek zal getrakteerd worden door een nieuwe marathon live set, waar Reinier Zonneveld zo ontzettend goed in is. Verwacht een vibe zoals in zijn fantastische all-night long live shows. Hierbij zal hij zijn klassiekers spelen maar zal hij ook met nieuw materiaal komen in combinatie met heerlijke improvisaties.

Doordat Reinier Zonneveld voor wel 11 uur achter elkaar live zal gaan optreden, gaat hij je meenemen op een indrukwekkende reis waarin je het beste te zien krijgt wat hij te bieden heeft. Dit zorgt ervoor dat dit dus een unieke ervaring is die je niet wil missen!

Live NOW Festival vindt plaats op een nieuw festivalterrein vlakbij Amsterdam

Het zal midden in de zomer gaan plaatsvinden, op 29 augustus 2020. Van 12:00 tot 23:00 zal Reinier Zonneveld de show van zijn leven gaan geven. Het festival wordt gehouden op het Hembrugterrein, dat dicht bij Amsterdam ligt. Dit is één van de slechts drie festivals waar het Filth on Acid label head Zonneveld zal gaan optreden.

live now festival

Tickets voor Reinier Zonneveld verkrijgbaar vanaf 26 februari

Ga er maar van uit dat dit spectaculaire festival snel uitverkocht zal zijn. De ticketverkoop start op 26 februari en tickets kan je verkrijgen via Live NOW Festival.