Regels in je relatie: je kan overdrijven

De TikTok-video van @taylordonoghuee ging viraal en heeft op dit moment al meer dan 819 duizend views. In de video bespreekt ze een aantal belangrijkste regels die ze voor haar vriend heeft. Wij zetten de regels uit de TikTok video op een rijtje.

1. Hij mag geen beste vriendin hebben

Volgens deze dame is het een echte no-go om een beste vriendin te hebben. Zelf vond ze dit heel logisch. Ze gelooft namelijk niet in een vriendschap tussen man en vrouw, want ze denkt dat het erg rommelig kan worden. Maar ze benadrukt dat haar vriend wel vriendinnen kan hebben, maar absoluut geen “beste” vriendin.

2. Elkaars locatie delen

Daarnaast vindt ze dat het delen van locaties van cruciaal belang is. Het delen van de locaties is voornamelijk uit veiligheid. Ze zegt: “Ben ik elk uur aan het stalken? Nee, maar ik heb het gevoel, dat het vooral uit liefde is, omdat je om iemand geeft.” Ze vindt het zelf een echte red flag als je partner zijn of haar locatie niet wilt delen.

3. Hij mag niet naar stripclubs gaan

Nog een no-go: een vriend die de stripclub bezoekt. Ze zegt: “Je kunt naar de kroeg gaan. Je kunt een mannenavond organiseren, maar een stripclub? Absoluut niet.” 

4. De rekening delen

Taylor vindt het niet kunnen dat mannen alles moeten betalen. Zo laat ze haar vriend niet alle rekeningen betalen. Ze maakt duidelijk dat verschilt of je aan het daten bent of in een lange relatie zit. “Vooral aan het begin van het daten, zou de man moeten betalen, want ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik geen cent heb betaald,” zegt ze.

5. Hij moet niet de foto’s liken van andere vrouwen op Instagram

Ze vindt het echt niet leuk als haar vriend bikinifoto’s leuk vindt van andere meisjes. “Dit is duidelijk een red flag”, vertelt ze. Taylor vindt het naar om te zien wanneer een man, die getrouwd is en kinderen heeft, foto’s liket van andere vrouwen.

Veel kijkers reageerden in de comments op de regels van Taylor, iemand schreef: “Als je dit zou zeggen tegen een man, ben je onzeker.” Een andere comment: “Helemaal eens met de stripclub regel.” 

Ook schreef iemand: “Dit is helemaal waar. Ik begrijp nooit hoe mannen kunnen betalen voor alles. Waar komt het geld vandaan?” 

Taylors vriend heeft zelf een TikTok gemaakt met regels voor haar. Zijn regels waren ‘niet flirten met andere jongens’, ‘geen foto’s liken van andere jongens’, ‘zij moet heb een berichtje sturen wanneer ze ergens weggaat’ en ‘geen lip filler nemen’. Wat ons betreft, valt er voor sommige pnten wel wat te zeggen, maar een aantal regels duiden wel op een ongezonden relatie. Wat vind jij van regels in je relatie?

Bekijk hieronder de video van Taylor op TikTok:

@taylordonoghuee

Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️

♬ original sound – Taylordonoghuee