Chaos dwingt vrouwen naar een ontsnapping van de realiteit

Vanwege de chaos in het huidige datingklimaat hebben sommige vrouwen gekozen voor een uitweg naar mannen van lichte zeden. En Samantha X heeft precies de redenen waarom vrouwen vreemdgaan. Na een heel decennium als ‘het beroemdste meisje van plezier van Australië’ te hebben doorgebracht, is Samantha X – echte naam Amanda Goff – heel veel te weten gekomen over het leven van mensen tussen de lakens en welke belangrijke dingen hen tot ontrouw in een relatie kunnen leiden.

Samantha werkte als eigenaresse van een drukbezet bureau vol meisjes van lichte zeden en runde ook een advertentieplatform voor de mannelijke variant. Door de jaren heen heeft ze ‘honderden’ hun ‘diepste, donkerste geheimen’ aan haar laten toevertrouwen. “Ze vertelden me waarom ze mannen van lichte zeden boekten en wat hun geheime behoeften waren”, onthulde Samantha. “Ik weet waarom een 46-jarige gescheiden vrouw in vijf jaar tijd 60.000 dollar heeft uitgegeven aan mannelijke metgezellen, en ik kan je verzekeren dat dit niet voor het gesprek was.”

Hoewel er ‘twee nodig zijn voor de tango’, legt Samantha uit dat ‘vrouwen net zo lastig kunnen zijn in het daten als mannen’. Er is dus niet een hoofdschuldige aan al het datingleed van tegenwoordig. In een wereld waarin we alles online kunnen bestellen en laten bezorgen, is het geen verrassing dat mensen hun romantische connecties ook online boeken.

De belangrijkste redenen waarom vrouwen vreemdgaan

Samantha identificeert het belangrijkste verschil tussen waarom mannen en vrouwen metgezellen boeken. Ze zei: “Vrouwen hebben geen verbinding nodig zoals mannen; onze emotionele behoeften worden vervuld door onze vrienden, familie en zelfs onze huisdieren. Vrouwen willen geen urenlang eindeloos praten. Dat doen we genoeg in ons echte leven.”

Maar wat hebben ze dan wel nodig horen we jullie denken. Gelukkig was Samantha ook zo aardig om de redenen waarom vrouwen vreemdgaan ook te delen. Hoe gek dat eigenlijk ook klinkt. Hier is een overzicht van wat ze, volgens Samantha, nodig hebben:

1. Vrouwen willen hun zelfvertrouwen terug

Samantha legt uit dat een belangrijke reden waarom vrouwen soms duizenden dollars uitgeven voor plezier tussen de lakens, is om hun zelfvertrouwen weer op te bouwen. Ze geeft aan dat ‘het krijgen van kinderen het lichaam van vrouwen verandert’ en dat een dergelijke fysieke verandering ‘een aanslag kan zijn op hun zelfwaardering’ en ervoor kan zorgen dat vrouwen zich ongewenst’ voelen.

2. Ze willen veel plezier tussen de lakens

Simpel en simpel: vrouwen willen bevredigende avontuurtjes in bed. Een gescheiden vrouw zei tegen Samantha: ‘Ik was het beu dat mannen langskwamen om maaltijden te nuttigen die ik voor ze kookte, en het eten was altijd bevredigender dan wat daarna kwam.’

De nadruk wordt dan ook gelegd op het vinden van een man die ‘haar plezier op de eerste plaats zet’. Volgens Samantha willen sommige vrouwen gewoon ‘aan de slag’ met iemand die er knap uitziet en zonder de drama’s die gepaard gaan met een relatie.

3. Vrouwen willen gerespecteerd worden

Deze lijkt ons niet heel veel gevraagd. Maar toch zijn er volgens Samantha veel vrouwen het algemene gebrek aan respect beu als het om daten gaat. Zoals bijvoorbeeld het sturen van ongevraagde foto’s. “Het regelen van een heer van plezier is gewoon een stuk eenvoudiger.”

Heb jij vermoedens van vreemdgaan? Deze signalen kunnen wijzen op vreemdgaan.