Red Bull Unlocked

‘Clubhoppen’ is nog nooit zo makkelijk geweest, want voor twee dagen hoeven liefhebbers van het nachtleven van Amsterdam de stad niet meer te doorkruisen om de beste hotspots te vinden. Met één ticket krijg je toegang tot het ultieme feest waarin je de partyscene opnieuw ontdekt en alle feestjes die je hebt gemist kunt herbeleven. Zo vind je op de avond ruimtes gehost door de Chicago Social Club, De Kopstootbar, De Tulp, Club NYX, Duke of Tokyo, Chin Chin Club, Lovelee, Madam, Mary Go Wild, Tales & Spirits, Red Light Bar en Jimmy Woo. 

 

De line up is net zo divers als het Amsterdamse nachtleven zelf. Die gaat van live muziek, tot DJ’s en alles ertussenin. De eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn Fiesta Macumba Soundsystem, Sophie Straat en Elias Mazian.

red bull feest A'Dam Toren

“Na 2 onzekere jaren zijn we ontzettend blij de deuren eindelijk weer te mogen openen. Dat we tijdens Red Bull Unlocked het nachtleven nog extra mogen vieren, is de kers op de taart ”, aldus Junior van Keulen, programmeur van Club NYX. “Het nachtleven is voor veel mensen echt een veilige haven waar iedereen mag zijn wie zij willen zijn. Met trots vertegenwoordigen wij daarom als club de LGBTQ+ gemeenschap tijdens dit unieke evenement waarbij de Amsterdamse nacht weer op een voetstuk wordt geplaatst.”

Koop hier je tickets

Datum: 1 en 2 april 2022
Tijden: 20:00 uur – 02:00 uur
Locatie: A’DAM Toren
Ticketprijs: €32,50 + €3 servicekosten

Voor tickets en meer informatie kijk op redbull.nl/unlocked.