Duik weer in het kosmische avontuur van Rebel Moon

Zack Snyder neemt ons morgen dan eindelijk opnieuw mee naar de verre uithoeken van het universum met het langverwachte vervolg op de epische ruimteopera, Rebel Moon. Na het succes van Rebel Moon – Deel Een: A Child of Fire (2023) komt nu het vervolg eraan.

In dit spannende tweede deel van de tweedelige saga worden we meegenomen naar de maan van Veldt, waar Kora en haar dappere krijgers hun thuis verdedigen tegen de gevaren van de Motherworld. Kora, een voormalige Imperium-soldaat, leidt een diverse groep strijders uit het hele sterrenstelsel in een epische strijd om Veldt te beschermen tegen de genadeloze Motherworld.

Regisseur Zack Snyder heeft opnieuw grenzen verlegd en een meeslepende visuele ervaring gecreëerd die fans van ruimtefilms niet willen missen. Met adembenemende actiescènes en intrigerende verhaallijnen belooft de film een onvergetelijk kosmisch avontuur te worden.

Bekijk hier de trailer van Rebel Moon – Deel Twee: The Scargiver:

 

Er is werk aan de winkel volgens critici

Hoewel meerdere critici niet positief waren in hun recensies, bleven de fans van de regisseur zoals altijd extreem enthousiast. Voor voorbeelden van afwachtende fans kun je kijken op X/Twitter:

tweet

tweet

Komt er een Rebel Moon part 3?

Het tweede deel van Zack Snyders sciencefiction-epos wordt aanstaande vrijdag dus uitgebracht. Desondanks praat de omstreden regisseur nu al over een mogelijk derde deel in de tot dusver niet ultrapopulaire franchise.

Intussen werkt Snyder ook nog aan de director’s cuts van de eerste twee films, die gewelddadiger en uitgebreider zullen worden.

Voor degenen die nog niet zijn begonnen aan deze opwindende reis door het heelal, is Rebel Moon – Deel Een: A Child of Fire nu beschikbaar op Netflix. En vanaf morgen, 19 april 2024, kunnen kijkers zich dus ook weer onderdompelen in het volgende hoofdstuk van deze meeslepende saga.