Rebecca Loos leidt nu een heel ander leven

Rebecca Loos was tamelijk onbekend, totdat het nieuws over haar en David naar buiten kwam. Door de documentaire is het aantal zoekopdrachten naar ‘Rebecca Loos’ met 850 procent gestegen en ook zoekopdrachten als ‘Beckham affairs’ zijn een stuk populairder dan voordat we de docuserie konden streamen.

Rebecca werd 46 jaar geleden geboren in Spanje, maar werd een Nederlandse staatsburger door haar vader, Leonard Loos Bartholdi – een Nederlandse diplomaat. Haar moeder, Elizabeth Loos, komt uit Surrey. Daarnaast is Rebecca een nicht van de bekende Engelse, presentator Piers Morgan.

Inmiddels is Rebecca sinds 2012 getrouwd met Sven Christjar Skaiaa. Sven is eveneens 46 jaar, dokter en komt uit Noorwegen. Hij en Rebecca gaven elkaar in 2012 het jawoord tijdens een kleine ceremonie, waarna ze verhuisden naar Hemsedal in de Noorse bergen. Rebecca heeft twee zoons – Magnus en Liam. In Noorwegen is ze werkzaam als yogalerares in Noorwegen en heeft een liefde voor wandelen en fietsen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

Wat is er precies gebeurd tussen Beckham en zijn vermeende minnares?

In 2003 werkte Rebecca als personal assistant toen David Beckham voor Real Madrid speelde. Een jaar later behaalde ze de headlines toen ze met News of the World deelde dat zij en David een affaire hadden. Door de aandacht die ze daardoor kreeg, kon Rebecca al snel aan de slag als model voor titels als Playboy. Daarnaast was ze ook te zien in tv-shows als Temptation Island en The X Factor: Battle of the Stars.

Toen Rebecca in 2004 wereldkundig maakte dat ze een affaire zou hebben gehad met David liet ze weten dat David een ‘amazing lover’ was en dat ‘ze hun handen niet van elkaar af konden houden.’ Volgens haar hadden zij en David het vier keer erg gezellig tussen de lakens.

Beckham heeft de beschuldigingen altijd ontkend en noemde ze ‘absurd’. Toen Rebecca de ‘vermeende’ affaire naar buiten bracht, reageerde Beckham via een statement: “De afgelopen maanden ben ik gewend geraakt aan het lezen van steeds meer en meer bizarre verhalen over mijn privéleven. De simpele waarheid is dat ik erg gelukkig getrouwd ben. Ik heb een prachtige vrouw en twee heel bijzondere kinderen. Er is niks dat welke derde partij dan ook kan doen om hier verandering in te brengen.” Beckham en zijn vrouw waren er in 2004 en 2005 zelfs zo klaar mee, dat ze News of the World aanklaagden.

Hoe reageren de Beckhams zelf op alle ophef?

Victoria noemt die tijd ‘de zwaarste periode’ uit hun huwelijk. David zegt over die periode dat het ‘de eerste keer’ was dat zijn huwelijk met Victoria ‘onder zulke druk’ kwam te staan. “Ik denk dat we toen niet het gevoel hadden dat we elkaar kwijtraakten, maar dat we verdronken. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe we eruit zijn gekomen. Victoria is alles voor me. Haar in pijn zien was ongelooflijk moeilijk, maar we zijn vechters en op dat moment moesten we voor elkaar vechten. We moesten voor ons gezin vechten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Hoe reageert Rebecca Loos op de documentaire?

Rebecca is niet helemaal tevreden over de documentaire. In een interview met The Daily Mail beschuldigt zij de oud-voetballer ervan dat hij ‘het slachtoffer’ speelt in deze situatie. “Ik begrijp dat hij zijn imago moet bewaren, maar hij portretteert zichzelf als het slachtoffer en hij schildert mij af als een leugenaar. Alsof ik al deze verhalen heb verzonnen. Het is allemaal: ‘arme ik’. Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Hij suggereert indirect dat ik degene ben die Victoria heeft laten lijden.”

Dat vindt de Rebecca het ergste aan de uitspraken van David. “Dat stoorde mij. Omdat hij degene is die het lijden heeft veroorzaakt”, aldus Rebecca.