Wie is Carlos Sainz?

Carlos Sainz, geboren op 1 september 1994 in Madrid, is een Formule 1-coureur die momenteel voor Ferrari rijdt. Hij begon zijn carrière in de Formule 1 bij Toro Rosso en heeft sindsdien gereden voor teams zoals Renault en McLaren. Carlos Sainz is de zoon van de beroemde rallyrijder Carlos Sainz Sr. en heeft in zijn loopbaan indrukwekkende resultaten behaald, waaronder meerdere podiumplaatsen.

 

Wie is Rebecca Donaldson, de vriendin van Carlos Sainz?

Rebecca Donaldson is een Schots model en ondernemer die in de zomer van 2023 voor het eerst werd gelinkt aan Carlos. Ze groeide op in Scone, Schotland, en studeerde aan de Perth Academy. De Schotse brunette heeft een succesvolle modellencarrière en wordt vertegenwoordigd door Brand Model Management. Ze heeft op de covers gestaan van Vogue Ukraine en Marie-Claire México en heeft deelgenomen aan de realityserie Top Model UK. Naast haar modellencarrière is Rebecca Donaldson ook de oprichtster van Muse Activewear, een kledingmerk dat ze lanceerde tijdens de Covid-19-lockdown.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebecca Donaldson (@iamrebeccad)

Carlos Sainz en Rebecca Donaldson lijken maar al te gelukkig samen. Ze worden regelmatig gespot en 9/10 keer hebben ze een brede lach op hun gezicht. Ze is ook vaak te zien bij de races van de formule 1-coureur. Een echte supporter dus.

Rebecca Donaldson op Instagram

Rebecca Donaldson deelt op haar Instagram-account verschillende soorten content. Het is een mix van haar professionele werk en persoonlijke leven. Met duizenden volgers deelt ze onder andere foto’s van haar modellenopdrachten en het reizen. Op haar feed zie je veel mode, stijl en verzorging. Rebecca gebruikt haar platform om haar carrière te promoten en dit doet ze maar al te goed. Ze weet precies welke foto’s ze moet plaatsen op haar account, dat is dan ook wel te zien aan haar 284.000 volgers.

Dit zijn de prachtige Instagram-foto’s van Rebecca Donaldson:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebecca Donaldson (@iamrebeccad)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebecca Donaldson (@iamrebeccad)