Hoe worden de matrassen door De Consumentenbond getest?

De Consumentenbond test matrassen op basis van lichaamsondersteuning, comfort, levensduur en duurzaamheid. In totaal zijn er 39 matrassen getest die allen gemakkelijk verkrijgbaar zijn. We’ve got a winner: het aanpasbare matras van Matt Sleeps is als beste matras uit de test gekomen. Het is niet alleen een matras dat comfortabel is en goede ondersteuning geeft, maar hij is ook nog eens betaalbaar. Een zeldzame, maar zeer goede combinatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matt Sleeps (@mattsleeps_com)

‘Beste uit de test’ matras van Matt Sleeps

Wat maakt het matras van Matt Sleeps zo speciaal? Ten eerste is het ontworpen met kwalitatief goede materialen voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. Gebruikte materialen zijn traagschuim, koudschuim en PU schuim. De verschillende lagen schuim zorgen voor drukverlichting en goede ventilatie, waardoor je ’s nachts koel en comfortabel blijft.

Maar ongetwijfeld het mooiste van alles: je kan het matras zelf aanpassen, met maa  liefst zes verschillende hardheden in één matras. Rits simpelweg het matras open en verander de hardheid wanneer jij wil. Of jij nou houdt van een harder of zachter matras, voor iedereen is er de juiste ‘fit’. Bij iedere productie worden de schuimen heel goed getest, zodat alles kloppend is. Ze willen dus ook echt kwaliteit, zodat de klanten een heerlijke nachtrust hebben. En dat werpt z’n vruchten af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matt Sleeps (@mattsleeps_com)

Daarnaast is Matt Sleeps veel bezig met duurzaamheid. De gebruikte materialen en het vakmanschap zorgen ervoor dat het matras jarenlang meegaat zonder zijn vorm of ondersteuning te verliezen. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een heerlijke nachtrust, maar ook van een goede investering als je kijkt naar de lange termijn. Je kunt de hoes van de matras zelfs wassen op 60 graden, zo houd je hem dus ook schoon!

Wat vindt De Consumentenbond?

De Consumentenbond is altijd een betrouwbare bron geweest als het gaat om het testen van producten en het geven van eerlijke adviezen voor de consument. Het feit dat het matras van Matt Sleeps als beste uit de test komt, betekent dus dat je hem het beste kunt kopen als je op zoek bent naar een nieuwe.

Naast de beoordeling van De Consumentenbond zijn er ook een hoop positieve recensies van gebruikers die de voordelen van het matras van Matt Sleeps nog versterken. Veel gebruikers vertellen beter te slapen en minder rugklachten te hebben sinds ze zijn overgestapt naar Matt Sleeps.

reviews matt sleeps matras consumentenbond

Matt Sleeps biedt zelfs ook een proefperiode van 120 nachten. Dat betekent dus dat je het matras kunt testen in je eigen huis en als je niet tevreden bent, dan retour je hem gewoon. Wel zo relaxed!

Naast de prijswinnende matrassen verkoopt Matt Sleeps nog meer producten om jou te verzekeren van een goede nachtrust, zoals bedden, toppers, kussens, beddengoed en andere accessoires.