10. Ferland Mendy

We starten dit lijstje met de fransman die in 2019 Olympique Lyon verruilde voor Real Madrid. De 27-jarige linksback is uitgegroeid tot een van de beste linksback in het Spaanse voetbal. Samen met Real Madrid won Mendy twee keer de Primera División en één keer de Champions League. Real Madrid betaalt Ferland Mendy 10,42 miljoen euro per jaar aan salaris voor zijn diensten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferland Mendy (@ferland_mendy)

9. Aurélien Tchouaméni

Aurélien Tchouaméni speelt momenteel zijn eerste seizoen voor de club uit Madrid. Los Blancos betaalde maar liefst 80 miljoen euro om de middenvelder over te kunnen nemen van AS Monaco.  De 23-jarige rechtspoot is een speler met beduidend veel talent, dat is zeker. Real Madrid lijkt dat ook in te zien en betaalt Aurélien Tchouaméni een salaris van 12,5 miljoen euro per jaar.

8. Antonio Rudiger

Na veel indruk te hebben gemaakt bij The Blues koos de Duitse centrale verdediger om een nieuw avontuur te beginnen in Spanje. Net als Aurélien Tchouaméni zit Rudiger in zijn eerste seizoen voor Real Madrid, dat hem jaarlijks 14,58 miljoen euro betaalt. De verdediger heeft dus nog genoeg te bewijzen.

7. Thibaut Courtois

Iemand die wel kan zeggen dat hij zichzelf bewezen heeft is Thibaut Courtois. De Belg is op dit moment misschien wel de beste keeper ter wereld en Real Madrid lijkt zijn kwaliteiten ook op prijs te stellen. Courtois verdient jaarlijks 15 miljoen euro bij Real Madrid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

6. Vinícius Júnior

Vinícius Júnior heeft zich bij Real Madrid in ontzettend rap tempo ontwikkeld tot een van de beste vleugelaanvallers ter wereld. De Braziliaanse snelheidsduivel is een van de sleutelfiguren in het succes van Real Madrid. Niet gek dat hij jaarlijks 20,83 miljoen euro aan salaris verdient.

5. Luka Modrić

De 37-jarige Kroaat lijkt nog hartstikke goed mee te kunnen doen op het hoogste niveau. De vijfvoudig Champions League winnaar is een van de beste middenvelders die Real Madrid ooit gekend heeft en is onder de fans razend populair. Luka Modrić verdient 21,88 miljoen euro per jaar.

4. David Alaba

Op nummer vier hebben we de nummer #4 van Real Madrid. David Alaba speelt sinds 2021 voor Los Blancos en won in zijn eerste seizoen bij de Spaanse topclub meteen de Champions League en de Primera División. Zijn  traptechniek en verdedigende kwaliteiten maken deze Oostenrijker een van de beste spelers op zijn positie. Per jaar verdient David Alaba 22,5 miljoen euro bij Real Madrid.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Alaba (@davidalaba)

3. Karim Benzema

De huidig Ballon d’Or-winnaar Karim Benzema is momenteel de grootste speler van Real Madrid. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo lijkt de Fransman de grootste man te zijn. De centrumspits staat erg hoog op het lijstje van de best betaalde spelers van Real Madrid, maar dat mag ook wel gezien zijn status. Jaarlijks verdient hij 24 miljoen euro.

2. Toni Kroos

De op één na best betaald voetballer bij Real Madrid is de 33-jarige Toni Kroos. De Duister bewijst elk jaar weer één van de beste spelers te zijn. Per jaar verdient Toni Kroos 24,38 miljoen euro.

1. Eden Hazard

De best betaalde voetballer van Real Madrid is momenteel Eden Hazard. De linker vleugelaanvaller was bij Chelsea zonder twijfel een van de beste aanvallers ter wereld. Real Madrid heeft dan ook flink veel geld moeten betalen om de Belg binnen te kunnen halen. Ook het salaris van Eden Hazard kost Real Madrid miljoenen. Eden Hazard verdient op jaarbasis 31,25 miljoen euro bij Real Madrid. Dit is financieel een flinke domper voor de club, aangezien Hazard geen vaste basisspeler is en het nog niet waar heeft kunnen maken in Spanje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eden Hazard (@hazardeden_10)