De carrière van rapper Jebroer

Timothy (Tim) Kimman is beter bekend onder de artiestennaam Jebroer. Hij is geboren op 8 juli 1986 in Leiden en is al jaren actief in de muziekindustrie. Hij begon op zijn zeventiende met rappen, vooral als uitvlucht voor zijn problemen thuis.


Zijn debuutsingle bracht hij uit in 2010 en kort daarna sloot hij zichzelf aan bij het platenlabel Nouveau Riche aan. Gedurende die jaren volgde Jebroer nog les op de Herman Brood Academie.We kennen hem onder andere van zijn nummer Nooit meer slapen (samen met Yellowclaw, MocroManiac en Ronnie Flex), BanaanHoesten al bejaarden, Me gabber en Kind van de duivel.

Zijn woning in Voorschoten staat te koop op Funda

De woning met garage is gelegen in Voorschoten, Noord-Holland. De woning heeft vier slaapkamers en twee badkamer, allemaal verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond vind je een open woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. Waar je oog op valt, is natuurlijk het enorme schilderij in de woonkamer. Ook is er veel licht in de achtertuin en is er nog een garage/berging voor de liefhebber.

woning rapper jebroer funda

Naast de wenteltrap naar boven vind je hier ook een doorloop pad naar de luxe keuken. Na de plaatsing van de keuken in 2015 is besloten om die van de woonkamer te scheiden met een kleine tussenmuur. Hierdoor voelt de woning warm en knus aan. De keuken beschikt onder andere over diverse inbouwapparatuur en veel opbergruimte. Ideaal.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, een badkamer en een los toilet. De zolder bestond voorheen uit twee kamers, maar dit geheel is nu omgebouwd naar een grote slaapkamer met een prachtige design badkamer. Mocht er toch behoefde zijn aan die twee kamers, is dat eenvoudig te realiseren.. Ook is er nog veel opbergruimte op de zolder.

De huidige vraagprijs op Funda bedraagt maar liefst €589.000,-. Voor meer informatie over de woning kijk op Funda. Meer foto’s vind je hieronder:

keuken woning jebroer voorschoten

Woning jebroer voorschoten slaapkamer