Range Rover Coupé

De auto slaat terug op de tweedeurs Range Rover, welke in 1970 op de mark verscheen. Echter heeft deze nieuwe Range Rover Coupé vele moderne mogelijkheden. Allereerst beschikt deze prachtbak over elektrische deuren. Verder loopt de daklijn over op de achterruit, welke een stuk vlakker is dan de reguliere Rand Rover. De auto heeft genoeg kracht aan boord door de 565 pk sterke V8-benzinemotor met compressor. Hierdoor gaat de auto van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 5,3 seconden en kan die een topsnelheid bereiken van 266 kilometer per uur. Naast deze overweldigende specificaties is ook het onderstel van de auto verlaagd en zijn er 23-inch lichtmetalen wielen aan toegevoegd. Tevens beschikt de auto over elektrische stoelen. De bekleding van de stoelen is opvallend, deze bestaat namelijk uit twee kleuren. De bruine voorstoelen en zwarte achterstoelen vormen een mooie balans met de rest van het interieur van de auto. Er zullen slechts 999 exemplaren van de band rollen en dat is ook niet zo gek voor een prijs van €390.000.

Range rover coupe MAN MAN 1 Range rover coupe MAN MAN 3 Range rover coupe MAN MAN 2 Range rover coupe MAN MAN 4 Range rover coupe MAN MAN 5

Een ander uniek exemplaar is deze Honda die in het bezit was geweest van John Lennon. Een motor met een rijke geschiedenis.