Range Rover Classic

Het bedrijf staat al bekend om de ongenaakbare transformaties van de Defenders en nu is het volgens hen hoog tijd om de Range Rover Classic (RRC) onder handen te nemen. Hoe ze dit voor elkaar krijgen? Het programma heeft de naam ‘Project Alpha’ gekregen en de naam doet niet onder aan de auto’s.

Er zijn drie verschillende modellen, the Retro, Pursuit en de Pinnacle Editions. Al deze modellen komen met de keuze uit een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden in zowel exterieur als interieur. Deze opties zijn gericht op mensen die iets unieks willen. Niets is unieker dan in het bezit zijn van het enige exemplaar. Bij het bouwen van de auto wordt er ook aandachtig geluisterd naar de wensen van de klant. Hoe doen ze dat? De klant selecteert een auto en daarna begint het proces pas echt. De auto wordt volledig gestript, tot de carrosserie, waarna het weer helemaal wordt opgebouwd met nieuwe onderdelen en een strakke laklaag. De RRC retro editie kan uitgerust worden met zachte cappuccino kleurig lederen voorstoelen inclusief zandkleurige stiksel, een zwart tapijt, een lederen stuur en digitale meters. Dat is ook wel te verwachten bij zo’n custom built auto.

EDC RRC MAN MAN 11 Deremer Studios Automotve Photography EDC RRC MAN MAN 4 EDC RRC MAN MAN 5 EDC RRC MAN MAN 8 EDC RRC MAN MAN 7 EDC RRC MAN MAN 6 EDC RRC MAN MAN 3 EDC RRC MAN MAN 10

De mannen weten wel hoe ze een droomauto moeten bouwen. Een auto volledig herbouwen en toch de authenticiteit behouden is niet iets wat iedereen kan. Een beetje spanning in je leven is daarnaast ook goed. Offroad gaan met deze brute Ducati motor laat je zien dat tweewielers ook perfect in de modder kunnen ploeteren.