Met haar spectaculaire looks, vrolijke uitstraling en gevatte humor weet ze volop de aandacht te trekken. Je kunt haar dus gerust de Amerikaanse basketbalvariant op Helene Hendriks noemen.

De loopbaan van Rachel DeMita

Rachel speelde basketbal op haar middelbare school genaamd Wadsworth in het gelijknamige Wadsworth in Ohio. In haar eerste jaar wist zij gelijk de aandacht op zichzelf te vestigen door haar team naar 21 overwinning te loodsen, met slechts 2 verliespartijen. Ook bereikte ze persoonlijk de 1e plek in haar staat voor vijf weken. Qua statistieken gooide ze de beste vrije worpen en scoorde ze de meeste punten. Niet gek dus dat ze tot atlete van het jaar werd verkozen.

Na haar succesvolle tijd op de middelbare school besloot ze in de basketbalwereld actief te blijven. Zo heeft ze daarna gewerkt voor ESPN, NBA TV, NBA.com, Yahoo!, Bleacher Report, Uproxx, Go90 en AwesomenessTV en Fox Sports Digital.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door rachel annamarie demita (@rademita)

Ook vestigde de 29-jarige vrouw de aandacht op zichzelf door de eerste tv-uitzending ooit via een videogame uit te zenden, NBA 2K TV. Ook is zij een model getekend bij Otto Models en bereikte ze de top 20 in de Miss California-verkiezing. Haar loopbaan begon overigens allemaal met het bloggen over fashion/beauty op YouTube. Inmiddels heeft ze honderdduizenden subscribers en 1,1 miljoen volgers op Instagram.

Persoonlijk leven

Door haar werkt spreekt ze vaak met de beroemdste basketballers. Denk dan aan namen zoals Shaquille O’Neal en Steph Curry. Dat haar charmes onweerstaanbaar zijn werd ook opgemerkt door Kevin Durant. Dit is een van de beste basketballers uit de NBA en hij knoopte een relatie aan met Rachel DeMita. Niet vreemd als je onderstaande foto’s bekijkt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door rachel annamarie demita (@rademita)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door rachel annamarie demita (@rademita)