Release van Queen of the South seizoen 5 op Netflix

In de Verenigde Staten waren ze ons voor met het bewonderen van seizoen 5 van de serie Queen of the South. Hier werd het laatste seizoen in juni al gelanceerd. Nu mogen we er wereldwijd ook van mee genieten. USA Network heeft het laatste seizoen van Queen of the South nu vrijgegeven aan Netflix. Door de bekende problemen duurde het allemaal wat langer dan verwacht. Het vierde seizoen verscheen namelijk op 1 juli 2020 al op Netflix. Het was dus even wachten voor de fans van deze serie.

De verwachting van de releasedatum van Queen of the South seizoen 5 is ergens begin van dit nieuwe jaar. De releasedatum staat in de Verenigde Staten al vast, namelijk op 7 april 2022. Hoelang de Nederlandse fans nog moeten wachten is nog onzeker. De verwachting is wel dat alle andere regio’s, anders dan de Verenigde Staten, ook rond deze periode mee kunnen genieten van het laatste seizoen. De release zal in het voorjaar van 2022 zijn, dat is een feit.

Eindelijk krijgen de fans dan antwoord op hoe de serie afloopt. De serie stopte met een enorme cliffhanger, waarbij oude liefde James Valdez uit het niets terug keerde. Hij nam een dringende waarschuwing voor Teresa mee. Voor wie zij werd gewaarschuwd wordt beantwoord in seizoen 5.

Zie hieronder de trailer van seizoen 5:

 

Nog niet overtuigd van deze steengoede serie? Bekijk ook een korte samenvatting van deze succesvolle serie, Queen of the South.