De carrière van Puck Moonen

Puck Moonen is ondertussen alweer 28 jaar en was voormalig wielrenster. In 2017 kreeg ze een profcontract aangeboden bij Lotto-Soudal. Het fietsen bleef dus niet alleen haar hobby, maar werd uiteindelijk voor vier jaar haar werk. Tijdens haar carrière als wielrenster had ze regelmatig last van blessures en meer paniekaanvallen. De droom die ze had, mocht dus helaas nooit uitkomen. Nu fietst ze op amateurniveau en is het geen carrière meer, maar een hobby. Dit lijkt erg goed te gaan.

Ondanks het stoppen van haar professionele wielercarrière heeft de knappe dame een indruk achtergelaten en heeft ze nu 850.000 volgers op Instagram.

Het liefdesleven van Puck Moonen

Het liefdesleven van Puck Moonen loopt ook vlot. Zo was haar eerste relatie een jongen uit haar fietsgroep, waarna een Belgische veldrijder Eli Iserbyt aan de beurt was. Eli Iserbyt was een talentvolle sporter en beloofde een goede toekomst te hebben binnen het veldrijden. Hierna dacht Puck de ware gevonden te hebben, BMX-wereldkampioen, Twan van Gendt, maar niets bleek minder waar.

De relatie is al twee jaar geleden uitgegaan, maar een ruzie over een huis dat ze samen hadden gekocht, bleef lang hangen. Puck luchtte haar hart uit op sociale media en liet weten dat het huis nu weer alleen van haar is. De ruzie is over. Ze is niet lang alleen gebleven, want ze is nu gelukkig met autocoureur Callan O’Keeffe.

Ex-wielrenster verft huis in bikini

De Instagram van Puck Moonen staat vol met foto’s van trainingen en tripjes. Het is gegarandeerd dat we kunnen genieten van haar foto’s in bikini’s en wielerpakjes. Zo wist ze ook zondag weer indruk op ons te maken met de foto’s die ze deelde. Ze was druk bezig met haar huis verven en noemde het mede door het lekkere weer ook wel haar therapie. Ze deed het in een prachtige bikini. Bekijk hieronder de twee foto’s van het Instagram-account van Puck Moonen:

Puck Moonen bikini
Foto via Instagram @puckmoonen
Puck Moonen bikini
Foto via Instagram @puckmoonen