“Ik wist niet wat ik zag”

De anonieme man ervaarde een gevoel van argwaan. Zijn verloofde en hij zijn al vijf jaar samen. Elk jaar gaat ze op dezelfde meidenvakantie met haar beste vriendinnen. Superleuk, toch? Voor de man wat minder, aangezien hij altijd al een onderbuik gevoel over de reis had. Maar goed, hij kon haar natuurlijk ook niet tegenhouden. Elke keer als ze terugkwam, veranderde haar gedrag en reageerde ze vaak kortaf. Zo was dat ook deze keer het geval. Hij had zelf nooit verwacht dat hij dit zo zou aanpakken:

“In plaats van haar gewoon te confronteren, besloot ik een detective in te huren. Een aantal dagen later kreeg ik antwoord terug, en hoe vervelend ik het ook vond om haar privacy te schenden, mijn vermoedens klopte. De detective stuurde bewijs van haar affaire en het heeft mijn hart gebroken.”

Zoals de man de intentie had om met zijn vrouw te trouwen, ziet hij nu geen toekomst meer met haar. Hij vroeg haar of ze wat over haar reis wilde delen en ze vertelde met enthousiasme hoe leuk het was geweest. Ze manipuleerde hem enorm, dat hij haast aan zichzelf begon te twijfelen. De man dacht goed na over hoe hij de hele situatie ging aanpakken. Confronteer je zo iemand meteen of maak je er gewoon een einde aan zonder iets te vertellen? De tweede optie klinkt misschien makkelijker, maar toch is zo’n situatie een stuk moeilijker als je er midden in zit.

“Ik voelde me enorm gevangen en het was echt een storm aan emoties. Met het bewijs dat ik had, confronteerde ik haar over de affaire. Ze schrok enorm en vroeg uiteraard meteen hoe ik dit wist. Dit liet al gauw zien dat het dus klopte, ook al wist ik dat eigenlijk al. Ik besloot eerlijk te vertellen dat ik een detective heb ingehuurd. Echt beter werd het niet en dat zal het ook nooit worden”, vertelde de man

Nog meer van dit soort verhalen lezen? “Ik verliet mijn man voor mijn minnaar, maar toen kwam het slechte nieuws”