Model en vlogster Juultje Tieleman

Juultje is een bekend gezicht in de wereld van vlogs en social media. Ze heeft haar eigen YouTube-kanaal en heeft in 2022 maar liefst 170.000 abonnees weten te bereiken. Haar populariteit groeide mede dankzij haar opvallende looks, waardoor ze ook aan de slag kon als model voor bekende merken zoals Zalando en Hunkemöller. Tieleman heeft ook veel aandacht gekregen vanwege haar romantische avonturen. Ze heeft eerder relaties gehad met bekende YouTubers zoals Gio Latooy, Don de Jong en Koen van Heest, waardoor ze regelmatig in de schijnwerpers stond.

 

Zonder top op het strand

Met meer dan een miljoen volgers is Juultje Tieleman een van de meest invloedrijke Instagram-gebruikers in Nederland. Haar volgers waarderen keer op keer haar stijlvolle berichten en zijn altijd benieuwd naar wat deze veelbelovende influencer nog meer te bieden heeft. Juultje lijkt te genieten van de aandacht en deelt op het platform vaak gewaagde foto’s.

De vlogster plaatst dus regelmatig nieuwe updates op haar Instagram-account. Onlangs deelde ze een reeks uitdagende foto’s die veel reacties van haar volgers uitlokten. Op haar nieuwste foto is Juultje zonder top te zien, slechts gekleed in een badlaken om haar heupen. Met haar handen zorgt ze ervoor dat ze zich aan de richtlijnen van Instagram houdt. Deze gedurfde keuze leidde tot lovende reacties van haar volgers op haar prachtige strandlook.

Momenteel heeft het bericht al meer dan 76 duizend likes. We kunnen dus wel stellen dat de foto’s in de smaak vallen. Bekijk ze hieronder:

juultje tieleman

juultje tieleman

(Bron: Het Instagram-account van Juultje Tieleman)