Four Seasons privé-eiland

Als je echt even wilt verdwijnen dan kun je je niet meer wensen dan dit exclusieve privé-eiland op de Malediven. Het eiland Voavah is één van ’s werelds meest luxueuze vakantiebestemmingen. Het eiland heeft plek voor 22 mensen. Er is op het eiland een water villa met 2 slaapkamers, een strandvilla met drie slaapkamers, en twee suites waar je met je familie en vrienden kunt verblijven. Helemaal privé ben je hier niet want er is uiteraard ook personeel aanwezig. Je hoeft niet bang te zijn dat je je hier gaat vervelen, want naast duiken met roggen, kun je ook gebruik maken van een 19 meter jacht én spelen met X-Jetblades en jetski’s. Ben je het zwemmen in het azuurblauwe water zat, dan kun je naar de spa, één van de spelletjes-kamers, of een boek lezen in de bibliotheek. Omdat we je dit niet willen onthouden hebben we een kleine impressie van deze droombestemming voor je.

Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN Four Seasons privé-eiland MAN MAN

Zit je toch liever helemaal privé? Dan is dit eiland misschien wel de perfecte vakantiebestemming voor jou en je vrienden. Wil je toch liever zelf je vis vangen en back to the basics? Dan is dit eiland in Tasmanië misschien een betere bestemming.