Tagomago, zoals dit prachtige kleine eilandje zich mag noemen, is één van de weinige privé eilanden in Spanje. Het mooie aan dit eilandje is dat het maar 900 meter verwijderd is van de ultieme feestbestemming, Ibiza. Die 900 meter kan je overbruggen met een kleine 30 minuten varen. Voor degene die houden van ultieme luxe en privacy is dit het perfecte optrekje. Zo heb je onder andere je eigen villa en vuurtoren tot je beschikking. Nu is het helaas niet voor iedereen betaalbaar, maar wij konden jullie dit prachtige privé eiland niet onthouden.

privé eiland

Privé eiland: Tagomago

Het eiland telt maar liefst 400.000 vierkante meter. Om een goed beeld te schetsen; hier passen liefst 56 voetbalvelden in. Het noordoosten van het eiland is voornamelijk bedekt met dennenbomen, gewassen en vlak land, waardoor dit heerlijk is om een stukje hard te lopen. Daarnaast heb je aan het westen van het eiland een heerlijk stuk privé strand. Dus ook voor de watersport liefhebbers is er genoeg te doen.

Te midden van het eiland vind je de villa. Het interieur is gestyled door de beroemde Italiaanse designer Danilo Silvestrin. Hij blinkt uit in trendy en verfijnde interieur stylen en dit zie je dan ook terug door het hele huis. Daarnaast hebben ze ook een helikopter platform erop laten bouwen, zodat je gemakkelijk tussen Ibiza en Tagomago op en neer kan.

privé eiland

De Villa telt maar liefst vijf luxe suites, met aangrenzende badkamers. Daarnaast beschikt het huis over verschillende terrassen, zodat jij kan genieten van het mooiste uitzicht. Mocht jij niet zo’n zee zwemmer zijn, dan heb je ook de beschikking over een groot buitenzwembad en jacuzzi. Omdat dit privé eiland natuurlijk in ‘the middle of nowhere’ ligt, werkt er een zeer discreet team van professionals zodat jouw ervaring geweldig wordt. In dit team zit: een conciërge, chef-kok, masseurs en kamermeiden.

Daarnaast kunnen er meerdere activiteiten voor je georganiseerd worden zoals kajakken, paardrijden en duiken. Om helemaal te relaxen kan je genieten in je eigen spa, met jacuzzi, sauna en masseurs. Zo weet je dat je een heerlijk ontspannen week tegemoet gaat. Dat onvergetelijke gevoel kan nog beter worden middels verschillende arrangementen. Om alles goed in beeld te krijgen check deze link.

privé eiland privé eiland privé eiland privé eiland privé eiland

Mocht je niet zomaar een kleine 150.000 euro over hebben voor een week Ibiza, geen zorgen voor een kleine 400 euro per nacht is er een villa op Ibiza voor jou en acht vrienden. Deze goedkope overnachting is dan ook de perfecte zomervakantie voor jou en je maten.