Prison Escape Breda

Het avontuur wordt gehouden in de koepelgevangenis in Breda. Dit is een van de drie koepelgevangenissen in Nederland waar echte criminelen hebben vastgezeten. Deze Prison Escape is de enige beleving ter wereld waar jij je 3 uur laat opsluiten in een echte gevangenis. De koepel wordt zwaar bewaakt door maar liefst 80(!) acteurs. Vanaf het moment dat jij de koepel instapt ben je niets minder dan een van de gevangenen, en dat ga je zeker merken.

Kan jij ontsnappen uit deze brute gevangenis?

Als jij door het oog van de naald kan kruipen en 80 bewakers kan omzeilen dan ben je een hele grote speler. Micheal Scofield hoefde het in de serie Prison Break niet op te nemen tegen zoveel man, dus maak je borst maar nat.

Prison Escape breda

Het is een indrukwekkende belevenis om het op te nemen tegen zo’n enorme groep mensen. Je komt in de fouilleer ruimte en krijgt je overall in handen gedrukt. Vanaf dat moment begint het spel echt. In tweetallen word je in een cel gegooid waarna je op zoek moet naar aanwijzingen en manieren om te ontsnappen.

Prison Escape MAN MAN

Onze eigen beleving

Met spanning en vooral veel zin om de uitdaging aan te gaan, stapten wij de koepel in. Vanaf dat moment voelde je meteen dat jij niet zoveel meer te zeggen had. De bewakers stonden hard opgesteld en de begeleiding door de kleedruimte en de mug-shots verliep net zoals in de films.

Prison Escape MAN MAN

Het is even schakelen om vanuit de ‘normale buitenwereld’ binnen te treden in een geheel andere setting. Want het ‘plezierige’ uitstapje waar je aan bent begonnen verandert zodra je ook maar één stap in de gevangenis hebt gezet. Je begint meteen onderling te strijden wie er als eerste zal ontsnappen.

Prison Escape

Hierbij is het niet alleen een groot spel met de acteurs, maar ook met je vriendengroep. Ga je elkaar helpen of ga je voor eigen eer? Het is alles behalve een doorsnee escape evaring. Je moet actie ondernemen en heel alert zijn. Wij zijn benieuwd of jij kan ontsnappen uit de tofste escape beleving die je ooit gaat tegenkomen. Check de website van Prison Escape Breda en roep je maten bijeen.