Seizoen 6 Prison Break

Tegen alle verwachtingen in komt er dan toch een nieuw seizoen van Prison Break. Fans die lang in spanning hebben zitten wachten, kunnen nu rustig ademhalen en een gat in de lucht springen. De maker van de serie, Paul Scheuring heeft namelijk op Twitter aangekondigd dat hij klaar is met script 601. De opening van het nieuwste seizoen staat dus al op papier. Daarnaast kondigt hij ook aan dat er een hoofdpersonage in alle waarschijnlijkheid terugkeert in de serie. William Fichtner is de naam van de acteur die de begenadigd FBI-agent Mahone speelt.

Het einde van seizoen vijf werkt toe naar een vrij en gelukkig leven van Michael maar dit lijkt hem niet gegund. Michael is namelijk vrijgesproken van al zijn daden en kan terugkeren naar Sara. Het nieuwe verhaal zal echter wel iets nieuws voor hem in petto hebben waar hij uit een gevangenis moet ontsnappen.

De langlopende serie krijgt nu een vervolg en dit is precies wat de fans willen. Naast deze serie komt er ook een spin-off van de immens populaire serie Suits waar Jessica Pearson de hoofdrol in speelt.