Première Gotti

De film met Travolta als Gotti in de hoofdpersoon zat al enige tijd in de pijpleiding. We hebben echter tot kort niets gehoord over de film. De film stond in eerste instantie gepland voor 2017 maar ondervond strubbelingen wat betreft de manier van distribueren. De film zou oorspronkelijk maar in een aantal bioscopen te zijn waarna het daarna op Video on Demand zou komen. Echter hadden de producers veel meer in gedachten, en met succes!  De première staat nu gepland op 15 juni 2018.

Het verhaal gaat over de grootste maffiafamilie, de Gambino Family. Gotti stond vorige eeuw aan de macht van een van de gevaarlijkste maffiaorganen in de Verenigde Staten. De film laat zien hoe Gotti binnen zeven jaar aan de macht kwam en hoe de duistere praktijken te werk gingen.

De film lijkt een enorme potentie te hebben. Wij zijn enthousiast maar moeten helaas nog enkele maanden wachten totdat het zover is. Ook de populaire serie ‘The Sinner’ krijgt volgens Netflix een seizoen 2. Dat betekent: met nog meer spanning voor de buis zitten.