Stapelbare schoenendozen voor al je sneakers

De Primark verkoopt deze supergoedkope stapelbare schoenendozen. Bij aankoop krijg je maar liefst vier vakken om je al je favoriete sneakers te bewaren. Voordat je gebruik kunt maken van de handige schoenendozen, moet je ze eerst in elkaar zetten. Dit is binnen een handomdraai gedaan dankzij het fijn klikbare systeem. Je kan de gereedschapskist dus lekker links laten liggen. Vervolgens kan je de vakken op elkaar stapelen en zet je het geheel vast met een makkelijk kliksysteem om te voorkomen dat de schoenen gaan schuiven.

De plastic schoenendozen zijn allemaal even groot (33,4 cm x 23 cm x 14 cm). Let wel op: de vakken zijn groot genoeg voor mensen tot en met schoenmaat 46. Ze hebben een deurtje op de vakken af te sluiten en ventilatiegaten, zodat je schoenen lekker kunnen luchten. Door de neutrale kleur van de vakken, passen ze altijd bij de rest van je meubels.

Primark stapelbare schoenendozen

De stapelbare schoenendozen komen in een set van vier en kosten slechts 12 euro. Hieronder zie je een TikTok-video waarop je kan zien hoe je deze schoenendozen in elkaar zet (en het eindresultaat):

@jack.designs

Replying to @Hannah Hillyer lots of questions about the shoe storage, I got them from @Primark 😊 #unboxingasmr #anxietyrelief #shoestorage

♬ original sound – Jack Callaghan