Post Malone, de extravagante artiest

Zoals veel artiesten is Post Malone met zijn tatoeages en sieraden een behoorlijk extravagante verschijning. Het is dus niet eens heel verrassend dat de pas 25-jarige man ervoor kiest om zijn gebit te pimpen. Hij laat dit doen bij Thomas Conelly, een tandarts die meer Amerikaanse celebrity’s als klant heeft gehad. Zo had hij bijvoorbeeld ook Blink-182-drummer, Travis Barker en voormalig basketbalspeler Shaquille O’Neal in zijn tandartsstoel zitten.

Post Malone had nog niks opvallends met zijn tanden gedaan, maar nu gaat hij all the way, met twee nieuwe hoektanden. De rapper heeft hiermee letterlijk een lach van een miljoen aangezien het twee 12 karaats diamanten zijn. Hiervoor werkt Thomas Conelly samen met de cosmetische tandarts Naoki Hayashi, een team gespecialiseerd in het snijden van edelstenen. Daarnaast kwamen ook de blingbling experts van juwelier van Angel City Jewelers er aan te pas.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Nieuwe tanden van diamanten

De kosten? Zo’n 1,6 miljoen dollar! Het is nogal wat om te betalen voor een tandheelkundige make-over, maar de rapper kan het zich veroorloven. Sinds hij samenwerkt met Crocs vliegen die dingen over de toonbank. Daarnaast zijn er ook in Amerika eindelijk weer festivals. Ook verdient hij goed geld met zijn eigen rosé merk. Daarnaast heeft hij sowieso heel veel succes met zijn muziek. Hij heeft tijdens zijn carrière al drie American Music Awards gewonnen en een MTV Video Music Award. Tel daarbij nog zes Grammy nominaties bij op en je snapt dat we waarschijnlijk nog veel van hem gaan horen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thomas Connelly, DDS (@connellydds)