Mini in plaats van een Porsche voor Leontine Borsato

Het zal even wennen zijn voor Leontine Borsato. Over enige tijd is ze niet meer de vrouw, maar de ex-vrouw. Daar hoort natuurlijk een andere status bij. La Borsato is dus druk bezig om schoon schip te maken. Met minder luxe goederen die aan de vreemdganger doen denken, probeert ze een nieuwe start te maken. Je zult haar dus niet meer in een Porsche haar boodschappen zien doen, maar in een Mini.

Foto via HAI

Kilometers op de teller

De Porsche Macan staat inmiddels te koop en heeft een prijskaartje van slechts 68.500 euro. Dat is eigenlijk een koopje als je beseft dat de wagen slechts 34.764 kilometer heeft gereden. Overigens is het wel een wagen voor de enigszins lui aangelegde bestuurder, het betreft namelijk een automaat. Dat gezegd hebbende koop je voor dat bedrag natuur lijk wel een wagen die opvalt.

porsche macan leontine borsato
Foto via HAI

Leasen is ook een optie

De Macan is in feite redelijk bescheiden. Met 248 pk onder de motorkap heb je overigens wel voldoende snelheid in huis. De wagen trekt vlotjes op naar 100 kilometer per uur in iets meer dan 6 seconden en voor je het goed in de gaten hebt, haal je al een snelheid van 220 km/u. De wagen zit vol met tal van extra’s zoals Achteruitrijcamera, Bluetooth en Climate Contol. Mocht de prijs van 68.500 euro toch net even iets teveel is, dan kun je de wagen ook gewoon leasen. In dat geval ben je 1.028 euro per maand kwijt.

Zie hieronder meer foto’s van de wagen van Leontine Borsato:

Vrouw van marco
Foto via HAI
auto
Foto via HAI
porsche macan
Foto via HAI
porsche macan leontine borsato
Foto via HAI