Sneakers

Zonder sneakers is je schoenencollectie niet compleet. Sneakers zijn comfortabel, veelzijdig en kunnen worden gedragen bij zowel casual als semi-formele gelegenheden. A-merk sneakers zijn op de online winkel van Courir dan ook de favoriete keuze voor mannen. Je vindt er alle grote merken én de allernieuwste modellen. Dus, of je nu kiest voor klassieke witte sneakers of voor een kleurrijker of gedurfd ontwerp gaat; sneakers laten zien dat je mode en comfort waardeert. Als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken, kies je voor een instapmodel zonder veters. Sneakers zijn verkrijgbaar in heel veel stijlen en kleuren en daarom zijn ze ook een geweldige manier om je persoonlijkheid als man tot uitdrukking te brengen.

Chelsea laarzen

Chelsea laarzen zijn een elegante toevoeging aan de garderobe van elke man. Ze kwamen voor het eerst in de mode in het Victoriaanse tijdperk, maar hebben hun aantrekkingskracht niet verloren. Chelsea boots zijn gemakkelijk te combineren met zowel casual als formele kleding, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn. Of je ze nu draagt met jeans of een pak, met dit type laars straal je zelfvertrouwen uit. Je zet er een stijlvolle en krachtige persoonlijkheid mee neer! Voor mannen met een druk leven zijn ze ideaal: je schiet ze aan en bent op weg!

Boots

Boots zijn een uitstekende optie voor mannen die voor een stoerdere look willen gaan. Denk aan Timberlands of Dr. Martens; deze robuuste en duurzame laarzen zijn perfect voor het Nederlandse klimaat en staan bekend om hun comfort en functionaliteit. Een paar 6-inch boots van Timberland staat goed bij elke outfit, behalve een maatpak dan, en je kunt er uren op lopen! Met hun opvallende, inmiddels klassieke, uiterlijk voegen ze een stoer en avontuurlijk element toe aan elke outfit, of het nu gaat om jeans of een meer formele broek. Ze zijn daardoor een uitstekende keuze voor mannen die hun capsulegarderobe willen verrijken met een schoen die even praktisch als modieus is.

Slippers of sandalen

Tijdens de zomermaanden wil je in je vrije tijd makkelijk en comfortabel schoeisel. De sandalen en slippers van bijvoorbeeld Birkenstock zijn de belichaming van comfort en stijl. Hoewel ze oorspronkelijk ontworpen zijn voor gezondheidsvoordelen en comfort, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel van de zomergarderobe van elke man. Hun unieke ontwerp en de kwaliteit en vakmanschap maken ze een aantrekkelijke keuze voor elke leeftijdsgroep. Voor mannen die het belangrijk vinden om zowel modieus als comfortabel te zijn, zijn Birkenstocks een uitstekende keuze voor de warmere maanden.